Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

XV. Logisztikai Fórum

Kapcsolódó oldal:  XV. Logisztikai Fórum

A Magyar Logisztikai Egyesület az előző évek hagyományának megfelelően 2010-ben is megrendezi Logisztikai Fórumát március 25-26-án.

A kétnapos rendezvény fórumot, bemutatkozási és előadói lehetőséget biztosít a logisztikai szakemberek és vállalati képviselők számára.

Szeretné z MLE bemutatni , hogy mivel járultak hozzá, a közép-kelet-európaiak Európa fejlődéséhez a logisztika területén. Céluk továbbá, hogy megmutassák a régióban az elmúlt időszakban létrehozott innovatív megoldásokat, ill. a jövőbeni befektetési stratégiákat logisztikai szempontból.

A délelőtti plenáris ülést mindkét napon párhuzamos workshopok követnek a délután folyamán. Ezen felül lehetősége nyílik a résztvevőknek arra, hogy előzetesen egyeztetés alapján üzleti találkozón vegyenek részt az ágazat képviselőivel, ill. a szponzorvállalatok képviselőivel, új potenciális üzleti partnerek megismerése, ill. üzleti kapcsolatok közvetlen építése érdekében.

Egyedülálló lehetőséget kínál arra is, hogy a XV. Logisztikai Fórum szponzora lehessen.

Rendezvényünk apropója továbbá, hogy a Magyar Logisztikai Egyesület 2010 márciusában ünnepli alapításának 20. évfordulóját.

XV. Logisztikai Fórum

2010. március 25-26.
Marriott Hotel Budapest
(1052 Budapest, Apáczai Csere J. u. 4.)
(logsped)

2010.03.09.