Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébÜllői Viktória Ipari Park

Kapcsolódó oldal:  Egy az élelmiszeriparban ismert cég döntött úgy, hogy 2011 nyarától az üllői Viktória Parkba helyezi át raktár és logisztikai bázisát, egy hosszú távú bérlet keretében.   
(logsped)
2011.07.19.

Az Auchan Magyarország Kft. úgy döntött, hogy logisztikai tevékenységének bővítését a nemrégiben elkészült a Viktória Park Logisztikai Központban helyezi el.   
(logsped)
2009.11.03.

Üllői Viktória Ipari Park: Új raktár- és irodakomplexum

Az új raktár- és irodakomplexum (logisztikai központ) a nehéz gazdasági körülmények ellenére 2009. április végére elkészült, és bruttó 41 850 m2 alapterületével Magyarországon az új építésű bérbeadási céllal épült raktáringatlanok piacán a harmadik legnagyobb egybefüggő épület.

Üllői Viktória Ipari Park


Az épület a bejáratott és jól kiépített környezettel rendelkező Viktória Ipari Parkban a K-Sped, a DHL és az Auchan logisztikai központja mellett foglal helyet. A kiváló megközelíthetőséget az alig 10 kilométerre levő Ferihegyi repülőtér, a régi és új 4-es főút csomópontja, valamint az M0-ás körgyűrű legújabb szakaszának közelsége biztosítja.

Üllői Viktória Ipari Park


A Viktória Logisztikai Központ több mint 35 500 négyzetméteres raktározásra alkalmas területét 3 500 négyzetméter galériaterület egészíti ki, melyhez 580 négyzetméter kiszolgáló blokk és további 2 300 négyzetméter háromszintes "A" kategóriás iroda társul a fejépületben. Az elsősorban 5000 négyzetméternél nagyobb bérterületet kereső logisztikai cégek illetve az FMCG-szektor igényeire tervezett épületben a raktár mindkét oldalról megközelíthető és kiszolgálható, így keresztdokkolásos operáció is kialakítható.

Üllői Viktória Ipari Park


Az épületet igen magas műszaki tartalom (10,5 - 11 m hasznos belmagasság, 36 dokkoló kapu rámpakiegyenlítővel, szintbeli ipari kapuk, "cross docking" lehetőség, temperált raktárhelyiségek, sprinkler, stb.) valamint professzionális ingatlankezelés és ingatlanüzemeltetés jellemzi.

"Ezen a logisztikai szempontból kiváló helyszínen olyan Logisztikai Központ létrehozása volt a célunk, amely a mérete, műszaki megoldásai alapján rugalmasan tud alkalmazkodni a bérlői igényekhez. A helyszín, a lokáció illetve az épület minősége, kialakítása mind lehetőséget teremt arra, hogy az épület az elkövetkező egy évben elérje a 100%-os bérbeadottságot és költséghatékony működést biztosítson a bérlők számára." - mondta Vancskó László, az ingatlan fejlesztését végző REM Ingatlan Zrt. vezérigazgatója a létesítmény átadása kapcsán.

A komplexum bérbeadásával kizárólagos ügynökségként a Colliers International budapesti irodája foglalkozik. Pusztai Andrea, az ipari ingatlan divízió társigazgatója kiemelte, hogy a folyamatban levő tárgyalások során - a fejlesztő és a bérlők igényeit figyelembe véve - arra törekednek, hogy a raktár- és irodakomplexum ne legyen túlzottan széttagolva, azaz lehetőség szerint 2-4 nagyobb bérlőnek adják ki. Ehhez az induláskor bérleti díjban és futamidőben egyaránt kiemelkedően versenyképes és rugalmas feltételeket biztosítanak.

Kapcsolat

Viktória Park Logisztikai Központ
2225 Üllő K-sped körút 17.

ÜGYNÖKSÉG
Pusztai Andrea
Telefon: +36 1 336 4234
Colliers International
Raktárak

(logsped)

További információk:

Viktória Ipari Park Üllő 

2009.05.11.

Október első napján került bemutatásra az üllői Viktória Ipari Park legújabb   
(logsped)
2008.10.09