Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébÚj logisztikai központot épít Győrben a Rudolph-csoport

Kapcsolódó oldal:  Új logisztikai központot épít Győrben a Rudolph-csoport

Mintegy 12 millió eurós beruházással épít száznál több embernek munkát adó új logisztikai központot Győrben a német Rudolph-cégcsoport. (MTI)

A Rudolph Autóipari Logisztikai Kft. korábbi - szintén az Audi-gyár közvetlen közelében lévő - telephelyét már nem tudták bővíteni, ezért döntöttek az új létesítmény kialakítása mellett - tudatták, jelezve: a munkálatok már februárban megkezdődtek.

Grämer László ügyvezető tájékoztatás szerint a több mint 20.000 négyzetméteres raktárcsarnok építése februárban kezdődött, az átadás tervezett időpontja idén augusztus.

A társaság emlékeztetett arra: a cégcsoport közel 20 éve van jelen Magyarországon. Szolgáltatásuk teljes körű logisztikai tevékenység. A magyar leányvállalat az országban öt helyen végez logisztikai szolgáltatást, 270 dolgozóval.

Legfőbb ügyfelei közé tartozik az autóipari csatlakozókat előállító Veritas Dunakilitin és Téten, a turbófeltöltőket gyártó BorgWarnerner Oroszlányban és az Audi Győrben. 2011 decemberétől már az új tatabányai telephelyen is magas színvonalú szolgáltatást nyújt ügyfelei számára.

A Rudolph logisztikai cégcsoport forgalma tavaly elérte a 200 millió eurót. A vállalkozásnak 30 telephelye van Németországban, de Nagy-Britanniában, Bulgáriában, Oroszországban, Portugáliában, Lettországban, Luxemburgban és az Arab-félszigeten is jelen van. (logsped)

További információk:

Rudolph Autóipari Logisztikai Kft

Cím: 9027 Győr, Kardán u. 10.
Tel: +36 96/801-600
E-mail: info.gyor@rudolph-log.com


2012.05.22.