Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébTRANSLOG Connect Congress 2013

Kapcsolódó oldal:  TRANSLOG Connect Congress 2013

2013. november 27-28-án immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre Budapesten a TRANSLOG Connect Congress, a logisztikai, szállítmányozási és ellátási lánc menedzsment iparág egyik legnevesebb és legvártabb eseménye.

A rendezvényen az 500-nál is több vezető döntéshozót színvonalas konferenciaprogram várja, mely betekintést nyújt az ellátási lánc menedzsment, logisztika, termelés, informatika, szállítmányozás és raktározás legfrissebb kelet-közép európai piaci trendjeibe.

A kongresszus levezető elnöke Dr. habil. Sebastian Kummer professzor, a Bécsi Közgazdaságtudományi Egyetem Szállítmányozási és Logisztikai Intézetének igazgatója, valamint az Osztrák Logisztikai Egyesület (BVL) igazgatósági tagja lesz.

A konferenciaprogram során vezető nemzetközi cégek neves iparági szakértői tartanak szakmai előadásokat, mint például Stefan Putzlocher a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary logisztikai igazgatója, Bernard Lefevre a P&G CEEMEA logisztikai beszerzési igazgatója, Tom Tillemans a H.J. Heinz Supply Chain Europe európai logisztikai hálózatfejlesztési igazgatója, David Gaal a Nestlé adriai régiójának HR igazgatója és Andrzej Michalak a Delphi kelet-európai, törökországi és oroszországi régiójának logisztikai vezetője, - csak hogy néhányat említsünk.

A rendezvényen többek között olyan logisztikai szolgáltatók vesznek részt, mint a Gebrüder Weiss, a CHEP, a DB Schenker, a DSV, a FedEx, a Manhattan Associates, a Port of Rotterdam, a Norbert Dentressangle és a Linde Material Handling, melyek legújabb termékeiket és szolgáltatásaikat mutatják be kulcsfontosságú döntéshozóknak, valamint megoldásokat nyújtanak az iparág legégetőbb üzleti kihívásaira, jelentősen csökkentve a beszerzési döntésekre fordított időt.

Idén a résztvevők lehetőséget kapnak az Audi győri és a Zwack Unicum budapesti gyárának meglátogatására is.

Az idén első alkalommal kiosztásra kerülő Kelet-Közép-Európai Logisztikai Kiválósági Díjat, mely a leginnovatívabb logisztikai és ellátási lánc menedzsment megoldásokat ismeri el, Antoni Alfonz az Európai Logisztikai Szövetség (ELA) alelnöke adja át, a TRANSLOG Connect Kongresszus első napján, egy koktélfogadás keretében a Corinthia Grand Hotel Royalban Budapesten. (logsped)

2013.11.13.