Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébA TNT lett a 2013 év logisztikai szolgáltatója

Kapcsolódó oldal:  A TNT lett a 2013 év logisztikai szolgáltatója

A Cisco 2013-ban a TNT Expressnek ítélte a kiváló logisztikai szolgáltató díjat (Excellence in Service Logistics).

Az expressz szállító vállalat az alkatrészek megfelelő időben történő kiszállítása, az ellátási lánc megújítása, és a Cisco szolgáltatási partnerhálózatával való együttműködés területén ért el kiemelkedő eredményt. A Cisco idén huszonkettedik alkalommal díjazta az üzleti sikereihez jelentősen hozzájáruló partnereit.

"Partnereink elismerése lehetőséget teremt számunkra, hogy ráirányítsuk a figyelmet azokra a beszállítóinkra, akik a legjobb teljesítményt érték el" ? mondta Gary Cooper a Cisco Global Supplier Management elnöke. "A partnereinkkel kiépített erős kapcsolatunk és szoros együttműködésünk teszi lehetővé számunkra, hogy kiváló eredményeket érjünk el az innováció, a termelékenység és a hatékonyság területén."

A TNT számára ez már a második nemzetközi elismerés az elmúlt hónapokban. A CEVA, a világ egyik vezető ellátásilánc-menedzsment szolgáltatója a TNT Expresst választotta az év közúti szállítmányozó vállalatává. A TNT Express Hungaryt Magyarországon is díjazták, az üzleti szektor legkiválóbbjainak szóló Business Superbrands díjat kapta a vállalat. (logsped)

2013.11.05.