Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébA TNT kiterjeszti Express Freight szolgáltatását

Kapcsolódó oldal:  A TNT kiterjeszti Express Freight szolgáltatását

A TNT Express kontinensek közötti Express Freight szolgáltatását további tíz, Európán kívüli országban is bevezette, így világszerte már nyolcvan országban elérhető.

A teheráruk expressz szállítására létrehozott szolgáltatás kiterjesztése kulcsfontosságú üzleti központokat érint főként Észak-Amerikában, a Közel-Keleten és Dél-Amerikában.

Az Express Freight a teherküldemények megrendelés napján történő felvételét, háztól házig szállítását és 1-3 napos tranzit időt foglal magában ötszáz kilogrammos súlyhatárig. Mint a vállalat összes expressz szolgáltatásánál, az Express Freight küldeményeknél is lehetőség van a meghatározott napra illetve időpontra történő kiszállításra, a vámkezelésre, az áru mozgásának nyomonkövetésére és az ügyfelek proaktív kiértesítésére.A TNT Európában 37 országban piacvezető az expressz teheráru szolgáltatások területén. Az Express Freight további kiterjesztése a vállalat azon stratégiájának egyik pillére, amellyel az Európán kívüli és az európai piacok közötti szolgáltatásait kívánja megerősíteni.

Az importőrök és exportőrök számára is egyaránt előnyös a szolgáltatás szélesebb körben való elérhetősége iparágtól függetlenül. Észak-Amerikában - ahol a TNT már évek óta aktív - további üzleti központokat érint a szolgáltatás kiterjesztése New Yorkban, Washingtonban, Atlantában, Hartfordban, Chicagóban, Philadelphiában, Portlandben, Torontóban, Montrealban és Ottawában. (logsped)

2013.12.17.