Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébTimoCom fuvarpiaci barométer

Kapcsolódó oldal:  TimoCom fuvarpiaci barométer

A fuvarpiaci barométer az európai közúti fuvarozás fuvar- és raktérajánlatai alapján mutatja meg az aktuális piaci helyzetet. Informativitásának köszönhetően a fuvarpiaci barométer a legjobb érv ártárgyalások esetén.

- Jelentős eszköz a piaci ármeghatározáshoz
- Tárgyalási alap az európai közúti fuvarozás szektorában
- Online és nyomtatott formában is elérhető európai szakmai folyóiratokban, magazinokban

Az alkalmazás már elérhető iPhone-ra és androidos készülékekre is!

A piac folyamatos figyelemmel kísérése mellett a fuvarpiaci barométer alkalmazást használók azonnal profitálhatnak a számos piaci adat ismeretében, melyet a TimoCom, az európai piacvezető fuvar- és raktérbörze szolgáltatója bocsát mindenki rendelkezésére. Szerződések megtárgyalásakor is jó segítség lehet, hiszen mindig szemmel tarthatjuk hazánk, illetve más európai országok piaci helyzetét.

Mit jelent a fuvarpiaci barométer a szakma számára?

A fuvarpiaci barométer az európai fuvarozás, logisztikai helyzet aktuális képét mutatja. Így a diszponensek az irodából is könnyen megbecsülhetik, hogy miként fest a fuvar- és raktérhelyzet egyes országokban. A cégek ezzel az eszközzel jobban reagálhatnak az áringadozásra, megkönnyítve diszpozíciós munkájuk tervezését.

Honnan származnak az adatok?

Az európai fuvar- és raktérbörzék között piacvezető TimoCom, számos adatot dolgoz fel és tesz elérhetővé. 100.000 felhasználó a TC Truck&Cargo®-ban naponta 450.000 fuvar- és raktérajánlatot tesz közzé, amit a fuvarpiaci barométer elemez és valós időben jelenít meg. (logsped)

További információk:2013.12.10.