Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

A System Alliance Europe (SAE) bővíti szolgáltatásait

Kapcsolódó oldal:  A System Alliance Europe (SAE) bővíti szolgáltatásait

A System Alliance Europe - európai gyűjtőszállítmányozó - megvalósítja az ügyfelek egyedi logisztikai kívánságait is.

A System Alliance Europe (SAE) bővíti szolgáltatásai skáláját - a rendszerrel kapcsolatos szabványok ezentúl a beszerzési és a disztribúciós logisztikai megoldásokat is érintik.

A System Alliance Europe, európai gyűjtőszállítmányozó hálózati rendszer, Európa-szerte nyújt gyors, IT-háttérrel támogatott szállítmányozási szolgáltatásokat, és megvalósítja az ügyfelek egyedi logisztikai kívánságait is. Az új ajánlatok segítségével a System Alliance Europe partnerei ügyfeleik számára még rugalmasabb hálózatot alakíthatnak ki.

Szállítási megbízások egész Európában

Az új, IT-háttérrel támogatott beszerzési logisztikai megoldásnak köszönhetően a legközelebbi hálózati partner küldeményszállítási megbízásokat vehet át a partnerek által lefedett 23 országból. Ezt az új webalkalmazást, a "CargoCollect" biztosítja. Az alkalmazás segítségével a System Alliance Europe partnerei elektronikus úton akkor is továbbítani és kezelni tudják a szállítási megbízásokat, ha a saját rendszerük ezt nem teszi lehetővé. Ezáltal a 47 hálózati partner 166 üzeme között szorosabb technikai együttműködés jöhet létre. További előny az ügyfelek számára a "CargoTrack" küldeménykövető rendszer, mely az áru felvételétől a kézbesítésig maximális átláthatóságot biztosít. Ennek érdekében minden státuszváltozás, amely elektronikusan vagy a webalapú "CargoCollect" rendszeren keresztül érkezik, azonnal megjelenik a CargoTrack rendszerben, a jelentéstől kezdve a küldemény elszállításáig. A rendszer elektronikusan archiválja a szállítással kapcsolatos adatokat, amelyek a kézbesítést követően rövid időn belül lehívhatóak.

"Központi kiindulási hely és általános, szabványosított IT-folyamatok - Európában még soha sem volt ilyen egyszerű a beszerzési logisztika", mutat rá az előnyökre Uwe Meyer, a SAE ügyvezető igazgatója.

Az egyedi ügyfélmegoldások szakértője

A 47 hálózati partner több mint 1500 közvetlen és 150 közvetett kapcsolata kitűnő lehetőséget biztosít a teljesen egyedi igényeknek megfelelően kialakított európai beszállítási megoldásoknak. A szállítási megbízások területén bevezetett újítások egyúttal elősegítik a rendszer egészére kiterjedő, ügyfelenként eltérő logisztikai modellek megvalósítását. A hálózaton keresztül komplex disztribúciós és beszerzési logisztikai modellek is megvalósíthatók. Ezen a területen igazán jól érvényesülnek a központi ellenőrzés erősségei: az optimális munkamenet és információáramlás tökéletesen átlátható folyamatot eredményez. (logsped)

2010.10.30.