Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Supply chain

Kapcsolódó oldal:  A kiváló supply chain munkáért díjat nyert a Henkel

A Henkel Mosó- és háztartási tisztítószerek üzletága díjat nyert kiváló supply chain munkájáért. Ezt az elismerést az általános ipari területen működő vállalatoknak ítéli oda a Boston Strategies International.

A supply chain teljesítmény egyre fontosabb tényezővé vált az FMCG (Fast Moving Consumer Goods - gyorsan forgó fogyasztási cikkek) területen folyó versenyben. Dr. Dirk Holbach, a vállalat globális supply chain tevékenységéért felelős alelnöke szerint a globális ellátási lánc átalakítására irányuló vállalati program a vevők számára jobb szolgáltatást és még jobb odafigyelést tesz lehetővé. Ezért megtisztelő, hogy a Mosó- és háztartási tisztítószerek üzletág nyerte el ezt a díjat.

A Henkel Mosó- és háztartási tisztítószerek üzletága a supply chain területen kiemelkedő teljesítményt nyújtott, megelőzve ezzel más cégeket olyan kategóriákban, mint például a termékfejlesztés a supply chain munkatársak támogatásával, a partnerszegmentálás és profitabilitás, és a supply chain és a gyártás alkalmazkodása az igényekhez. (TF)

2009.11.14.