Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébA Sprinter Futárszolgálat a Citypoint9-be költözött

Kapcsolódó oldal:  A Sprinter Futárszolgálat a Citypoint9-be költözött

Új bérlőt köszöntött a IX. kerületi Citypoint9 logisztikai központ a Sprinter Futárszolgálat személyében.

citypoint9


Az 1997-ben alakult csomagszállító cég mára az ország egyik legdinamikusabban fejlődő csomagszállító vállalatává nőtte ki magát, és a 2010 őszén lezárult tárgyalások eredményeként a park utolsó fázisában elkészült közel 10.000 m2-es "C" épület jelentős részére írt alá hosszú távú bérleti szerződést.

A ConvergenCE fejlesztésében épült Citypoint9 elhelyezkedésének és bérleti feltételeinek köszönhetően ideális lehetőséget kínált a futárszolgálat részére. "A Sprinter számára a teherforgalmi korlátozás nélkül is könnyen megközelíthető telephely éppoly fontos elvárás volt, mint a napi tevékenységéhez nélkülözhetetlen városközponti elhelyezkedés, vagy a dolgozók szempontjából fontos tömegközlekedési lehetőség." - tájékoztatott Dobos Csaba, a Colliers International ipari ingatlan üzletágának tanácsadója.

"Az év végi főszezon helyigénye és az egyre nagyobb számú új megbízások minél professzionálisabb kiszolgálása érdekében már 2010 szeptemberében megkezdtük fokozatos átköltözésünket, és hamarosan teljes tevékenységünket a Citypoint9-ből koordináljuk" - közölte Rácz András, a Sprinter Futárszolgálat ügyvezető igazgatója a cég átköltözésével kapcsolatban.

Baksa-Soós Attila, a fejlesztő ConvergenCE ügyvezető igazgatója elmondta: "Nagyon örülünk, hogy a Sprinter a Citypoint9-et választotta és bízunk benne, hogy mások is felismerik a városi logisztika előnyeit és a park hamarosan teljes bérbe adottsággal büszkélkedhet". (logsped)

2010.09.30.