Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Az Oracle bemutatja az Oracle Transportation Management és az Oracle Global Trade Management új verzióját

Kapcsolódó oldal:  Az Oracle bemutatja az Oracle Transportation Management és az Oracle Global Trade Management új verzióját

Az új funkciók segítségével a szállítmányozási és logisztikai szolgáltatók tovább egyszerűsíthetik munkafolyamataikat és csökkenthetik a kapcsolódó költségeket és kockázatokat

Az Oracle az innováció és a logisztikaszervezési piacon betöltött vezető szerepe iránti elkötelezettségének nyomatékosítása érdekében bejelentette az Oracle Transportation Management és az Oracle Global Trade Management új verzióinak megjelenését.

A piaci igényekkel találkozó fejlesztések széles palettájának bemutatásával az Oracle Transportation Management 6.2 és az Oracle Global Trade Management 6.2 termékek még jobban támogatják a globális szállítmányozási és a kereskedelmi előírásokkal kapcsolatos folyamatokat.

A továbbfejlesztett flottakezelési, szállítmányozáshoz kapcsolódó erőforrás-kezelési, üzleti intelligencia, tervezési, kiscsomag-kiszállítási, vasúti szállítási, rakodótér-ütemezési, termékosztályozási és kereskedelmi irányítási funkciók révén az új verziók fokozottan támogatják a szállítmányozási és a globális kereskedelmi folyamatokat.

Az új verziókban immár egységes platformon kínált szállítmányozási és globális kereskedelem-gazdálkodási funkciók páratlan gazdagsága – a munkafolyamatok fokozott szabványosítása és automatizálása révén – csökkenti a szállítmányozási költségeket, növeli az üzemeltetési hatékonyságot, javítja az ügyfélkapcsolati szolgáltatásokat, valamint egyszerre mérsékli a beszállítói lánc átfutási idejét és a beszállítói lánchoz és a kereskedelmi előírásokhoz kapcsolódó kockázatokat.

A munkafolyamatok további egyszerűsítése érdekében az új verziók az Oracle Global Trade Management és az Oracle E-Business Suite 12.1 közötti folyamatintegrációt is lehetővé teszik.

Piacvezető szállítmányozás-felügyeleti funkciók

Az Oracle Transportation Management 6.2 és az Oracle Global Trade Management 6.2 révén a vállalatok globális szinten, egyetlen központi platformot használva teljesíthetik az átfogó kereskedelmi és szállítmányozási előírásokat, többek között a flottakezelési követelményeket is.

Az Oracle Transportation Management 6.2 új funkciói a teljesség igénye nélkül:

- A flottakezeléssel kapcsolatos továbbfejlesztett funkciók közé tartoznak az áruk és eszközök optimalizálása, a szállítási munkamenet automatizálása, a földrajzi megjelenítés, illetve a mobilkommunikáció lehetősége.

- A szállítmányozás területén történt fejlesztések támogatják a nem teljes teherautónyi rakomány (less-than-truckload – LTL) szállítmányozási szolgáltatásának lebonyolításához és optimalizálásához kapcsolódó követelményeket.

- A szállítmányozástervezési fejlesztések optimalizálják a megrendelések teljesítését és a berendezések berakodásának háromdimenziós konfigurációját (pl. a több részből álló és ívelt tetejű berendezések figyelembe vétele a rakodásnál).

- A szállítmányozási üzleti intelligencia terén történt fejlesztések, melyek az Oracle Data Integrator beágyazott támogatását is magukba foglalják, leegyszerűsítik az elemzési adatmodellek bővítésének és konfigurálásának módját.

- A kiscsomag-kiszállítás terén a kartondoboz-osztályozás és -nyomkövetés, valamint szállítmány-kifizetés és a kifizetések könyvelése funkciók kerültek továbbfejlesztésre.
- A fejlettebb vasúti szállítmányozás funkciók közé tartoznak a szállítmányozás-osztályozás, szállítmányozás-kivitelezés és a berendezések vasúti nyomon követése.
Az Oracle Global Trade Management 6.2 új funkciói a teljesség igénye nélkül:

- Mivel az értékesítés-megrendelés és a leszállítással kapcsolatos kereskedelmi előírásoknak való megfelelőség átvilágítása céljából az Oracle E-Business Suite 12.1 megoldással egy csomagban forgalmazzuk, a termék egy, a nemzetközi értékesítést megkönnyítő, integrált készpénzes megrendelési folyamat révén automatizálja a kereskedelmi előírásoknak való megfelelést.

- A használhatóság terén történt fejlesztések a kereskedelmi megfelelőség szem előtt tartása mellett egyszerűsítik a megrendelések teljesítését, javítva a munkamenetek hatékonyságát és az ügyfélkapcsolati szolgáltatásokat.

- Tételek osztályozása a termék összetevőinek „felgöngyölítésén” alapuló osztályozással (pl. rendelésre konfigurált tételek osztályozása)
(logsped)

2011.01.13.