Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  A Michelin kiemelt stratégiai partnernek választotta a Révész Groupot

A Michelin-csoport kiemelt stratégiai partnere lett a szállítmányozással és logisztikával foglalkozó magyar Révész Group. (MTI)

A magyar magántulajdonban lévő szállítmányozási társaságnak idén másfél milliárd forintos forgalmat szavatol a francia gumiipari világcéggel megkötött együttműködés. A Révész Group emellett egy 100 ezer négyzetméteres logisztikai parkot is működtet a gumiipari társaságnak Nyíregyházán.

"Az együttműködés mindkét fél számára előnyös, mert a Révész Group rugalmasan képes kielégíteni a Michelin-csoport igényeit. A magyar cég átlagosan napi ötven kamionnal végez árufuvarozást a Michelin számára immár egész Európa területén" - idézi a közlemény Révész Bálintot, a cégcsoport tulajdonosát.

A nyíregyházi központú Révész Group az ország egyik vezető szállítmányozási és logisztikai vállalkozása, 2013-as árbevétele meghaladta a 20 milliárd forintot, ami 30 százalékkal magasabb volt a 2012-es adatnál. Az idei év első felében időarányosan tovább nőtt az árbevétel, ami az év végére várhatóan meghaladja a 22 milliárd forintot.A cégcsoport több mint félezer korszerű kamionnal végez szolgáltatásokat az országban jelen lévő legjelentősebb multinacionális cégeknek, így a Michelin mellett többek között a Legónak és a BorsodChemnek is. A járműflotta több mint felét tavaly cserélték le a legmodernebb kamionokra.

A nyíregyházi logisztikai központ mellett Budapesten egy hathektáros járműtelep és ipari park is a csoport része, amelynek fejlesztése napirenden van. A Révész-csoport a több lábon állás jegyében a turizmusban és az ingatlanfejlesztésben is terjeszkedik - olvasható a közleményben.
(logsped)

További információk:2014.09.15.