Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  Megújult honlap, mobil applikáció a debreceni repülőtéren

Új szolgáltatásokkal és funkciókkal érhető el a debreceni nemzetközi repülőtér honlapja, a légikikötő megújult online arculatát és mobil applikációját sajtótájékoztatón mutatták be hétfőn a helyszínen. (civishir)

Nagynevű multik és start-up vállalkozások együttműködésével fejlődik a Debreceni Nemzetközi Repülőtér informatikai rendszere.

Megújult arculattal, valamint új szolgáltatásokkal és funkciókkal érhető el a Debreceni Nemzetközi Repülőtér honlapja. Az Airport Debrecen Kft. kizárólagos marketing partnere, a weboldalt is üzemeltető InnovAir Marketing Kft. által kifejlesztett új mobiltelefonos applikációval pedig nem csak valós idejű tájékoztatást kaphatnak az utasok, hanem rajta keresztül ingyenesen használhatják a repülőtér nyilvános wifi hálózatát is, továbbá - a reptér által kezdeményezett "Work in Hungary" program keretében - a városban és a régióban működő multinacionális vállalatok aktuális álláshirdetései között is böngészgethetnek.

A fejlesztések megvalósításában kulcsszerepet vállalt a National Instruments cégcsoporthoz tartozó NI Hungary Kft., amely az IT infrastruktúra kiépítésével kapcsolatos tapasztalatok megosztásán túlmenően jelentős összeggel támogatja a WiFi hálózat kiépítését. A repülőtér ez évtől hagyományteremtő szándékkal jótékonysági szerepet is vállal;a Rotaract Club Debrecen Főnix Egyesülettel közösen április 22-én szervezik meg az első "Debrecen Airport Run" futóversenyt.

Hétfőn adta át hivatalosan a Debreceni Repülőtér a megújult online arculatát és mobil applikációját, amely hatalmas előrelépést jelent a reptérnek a nemzetközi ranglétrán is.

A repülőtér hivatalos www.debrecenairport.com új lehetőségek tucatját kínálja látogatóinak és partnereinek. A már korábban is működő repülőtéri weboldal nem csak naprakész, de kulcsrakész is lett egyben. Az új weboldalon megtalálható mind az utasokra, mind a partnerekre vonatkozó információk összessége, amelyek nagyban hozzájárulnak az utasok kényelméhez és a problémamentes utazásukhoz.

Karrieroldal

Mindemellett a repülőtér kizárólagos marketing partnere, a weboldalt is üzemeltető InnovAir Marketing Kft. egy hatalmas újítással lépett elő, ez pedig a karrieroldal. A karrieroldal jelentősége abban rejlik, hogy a Debreceni Nemzetközi Repülőtérnek a régió béli partnerei naprakészen kínálhatják a hazai-és külföldi álláskeresőknek betöltendő munkapozíciókat. A repülőtér online felületeinek nézettsége rendkívül sokrétegű, így a cégek állásajánlataikkal széles társadalmai csoportot informálhatnak.

A karrieroldal fejlesztésében a Debreceni Nemzetközi Repülőtér elkötelezett partnere a National Instruments, a Diehl Aircabin, valamint a WizzAir és a Lufthansa Technik is.

Ábrahám László így fogalmazott:

- A repülőtér forgalma impozáns növekedést mutat, egyre több debreceni veszi igénybe a szolgáltatásait. Az NI Hungary Kft-nek, mint a megye harmadik legnagyobb munkáltatójának ez egy olyan lehetőség, ahol felhívhatja arra a figyelmet, hogy a megyeszékhelyen is lehet jól fizető munkát találni, nemcsak Londonban.

A Diehl Aircabin meghatározó vállalat a régióban, nyírbátori központja több 500 munkahelyet biztosít az embereknek. Éppen ezért ez a fejlődésben lévő vállalat is ideális felületnek tekintette a Debreceni Repülőtér által nyújtott lehetőségeket.

Ugyancsak sok munkát és rengeteg fejlesztést jelentett a repülőtér telefonos applikációja is. Az úgynevezett mobilalkalmazás IOS és Android platformon is elérhető és ingyenesen letölthető. A mobilalkalmazás mindvégig ingyenes marad, amely 0-24 órában teljeskörű rendelkezésére áll minden érdeklődő számára.
- IOS Applikáció letölthető: www.goo.gl/rDKSR3
- Android Applikáció letölthető: www.goo.gl/MFaibY

A telefonos alkalmazás mellett a repülőtér utastermináljában kialakítottak vezeték nélküli internethálózatot is. Ezt a repülőtéren lévő induló és érkező utasok, valamint hozzátartozóik a telefonos applikáció letöltése után ingyenesen vehetik igénybe korlátlan időtartamra. A WiFi kialakításában a Debreceni Repülőtér kiemelt együttműködő partnere a National Instruments.

Debrecen Airport Run

Az eseményre már most lehet online nevezni a www.debrunwayrun.hu weboldalon, amelyet érdemes minél hamarabb megtenni, mert a kedvezményes nevezési díjak csak korlátozott ideig érhetők el, továbbá a helyek is hamarosan betelhetnek. A rendezvényből befolyó teljes bevétel a Rotaract által megálmodott és működtetett Láthatatlan Iskola projektet támogatja, amely a hátrányos helyzetű gyermekek oktatásával foglalkozik. A futásra korosztálytól függetlenül szeretettel várnak mindenkit a szervezők és kérnek mindenkit, hogy álljanak ki minél többen a nemes célért.
(logsped)

2017.02.13.