Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Logisztika

Kapcsolódó oldal:  Logisztika az Európai Unióban és Magyarországon

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2009. október 8-án, csütörtökön, 14.00 órai kezdettel ingyenes szemináriumot szervez Logisztika az Európai Unióban és Magyarországon címmel.

A rendezvényen előadóink áttekintést adnak a logisztikai tendenciákról az Európai Unióban, ismertetik a logisztikai beruházásokra vonatkozó pályázati lehetőségeket, valamint gyakorlati példákon keresztül nyújtanak segítséget a logisztikai vállalkozások létrehozásához és menedzseléséhez. Bízunk benne, hogy az előadásokat egyaránt hasznosnak ítélik majd meg a vállalkozni kívánó fiatalok és a már tapasztalattal rendelkező, de a vállalkozásukat továbbfejleszteni kívánó vezetők is.

A rendezvényen való részvétel ingyenes! A résztvevők a szemináriumon kézhez kapják az MKIK Vállalkozók Európában kiadványsorozatában megjelent szintén térítésmentes Logisztika az Európai Unióban és Magyarországon című kiadványát.

A szeminárium egy rendezvénysorozat része, mely a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) Versenyképes vállalkozókkal az Európai Unióban II című projektjének keretében, a Kis- és Középvállalkozói Célelőirányzat (KKC-2008-V) támogatásával valósul meg. (MKIK)
2009.10.07.