Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

LOGISZOL

2007. április 1-től a LOGISZOL nevet viselő Logisztikai Szolgáltató Központ üzemeltetését a Szolnoki Ipari Park fejlesztését is végző Szolnoki Ipari Park és Logisztikai Szolgáltató Központ Kft végzi.

    Logisztikai Szolgáltató Központ, LSZK cégadatok,  új keresés 


LOGISZOL Kft.
Név: SZOLNOKI IPARI PARK ÉS LOGISZTIKAI SZOLGÁLTATÓ KÖZPONT Kft.
Rövid név: LOGISZOL Kft
Cím: 5000 Szolnok, Téglagyári út 36
Megye Szolnok
Telefon:  
Fax:  
Tel/Fax: +36 56 344 524
Mobil:  
Vezető: Simon István
Beosztás: logisztikai vezető
Telefon: +36 56 344 524
Mobil: 30/299-5827
E-mail: simoni@ipariparkszolnok.hu
simoni@logiszol.t-online.hu
Honlap: www.ipariparkszolnok.hu
Tevékenység: ipari park, logisztika, logisztikai központ és raktározás
Telephely:  
 

Éled a logisztikai élet Szolnokon

Karmazin Györgynek, az idei "Év logisztikai menedzsere" cím kitüntetettjének cége, a BI-KA Bt. idén is megrendezte Szolnokon logisztikai témájú konferenciáját december 8-án, amelyen ezúttal közel száz résztvevőt regisztráltak.

Az idei konferenciának több apropója is volt, hiszen végre mintha felgyorsultak volna a logisztikai fejlesztések a városban. Szeptember 30-án megtörtént a Szolnoki Logisztikai Központ (SzLK) műszaki átadása és december 13-án lesz az ünnepélyes átadás. Nem véletlenül használták fel a rendezők a mostani konferenciát arra, hogy a környező, elsősorban a Jász-Nagykun-Szolnok megyei cégek figyelmét felhívják az SzLK által kínált lehetőségekre. Azt is szeretnék elérni, hogy a helyi vállalkozások megbízóként és szolgáltatóként is jelenjenek meg a központban.

A logisztikai központ működtetésében a tervek szerint a BI-KA Bt. Is szerepet vállal, egyúttal az ipari parkba betelepült vállalkozások logisztikai kiszolgálásában is részt vesz.

A két létesítmény egyébként kölcsönösen pozitív hatással van a másik működésére is, hiszen az ipari park logisztikai kiszolgálása a logisztikai központból sokkal kedvezőbb és költséghatékonyabb megoldásokkal történhet, az ipari parkban lévő cégek pedig munkát adnak a logisztikai központnak.

"A konferencián azt szerettük volna a vállalkozóknak bemutatni, hogy a Szolnoki Logisztikai Központ és Ipari Parkot igénybevevő cégek olyan logisztikai kiszolgálást kaphatnak, mellyel nő a versenyképességük és termékeik piacra jutási feltételei" - mondta el az mfor.hu-nak Karmazin György.

Szolnok is támogatja

A város vezetősége is átérzi a projektek fontosságát: a konferenciát Szabó István, Szolnok város alpolgármestere nyitotta meg, a logisztikai központról szóló előadásával. A meghívott előadók között volt Dr. Csaba Attila, a GKM logisztikai tanácsadója, aki a logisztikai fejlesztések támogatási lehetőségeiről beszélt, Szebeni László, a Szolnoki Ipari Park ügyvezető igazgatója pedig az általa vezetett létesítményt mutatta be.

A Szolnoki Főiskoláról Dr. Máté Zoltán főiskolai docens a marketing és a logisztika kapcsolatáról és a régió gazdasági fejlődésére gyakorolt hatásukról beszélt. Dr. Szegedi Zoltán a Szent István Egyetem egyetemi tanára előadásában bemutatta azt a kérdőívet, amelyet a térségben működő vállalkozások logisztikai vevőigényeinek felmérésére készítettek, és értékelte a válaszokat. Az előadás sorozatot házigazdaként Karmazin György zárta, aki a logisztikai szolgáltatóknak a régió gazdasági fejlődésében betöltött szerepéről beszélt.

"A Logisztika 2006 Szolnok konferencia nagyon jól sikerült és úgy érzem, hogy elérte célját. Még ennyien soha nem jöttünk össze. Ezt valószínűleg annak köszönhetjük, hogy Szolnokon éled a logisztikai élet" - mondta az Év logisztikai menedzsere. A jól sikerült szakmai napot zenés esttel zárták, amely egyúttal a BI-KA Bt. 15. születésnapi ünnepsége is volt. (Menedzsment Fórum)
2006. 11. 13