Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébIsmét Vereczkey Zoltánt választották az MKFE elnökének

Kapcsolódó oldal:  Ismét Vereczkey Zoltánt választották az MKFE elnökének

Újabb négy évre Vereczkey Zoltánt választották meg a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete elnökének az egyesület tisztújító küldöttközgyűlésén. (MTI)

Vereczkey Zoltán ismert közlekedési szakember, az első Orbán-kormány alatt a Volánbusz Zrt.-t vezette, jelenleg a Közlekedéstudományi Intézet ügyvezető igazgatója. Az MKFE az MTI-hez eljuttatott közleményében ismerteti: a megválasztott elnök programjában továbbra is a mikro-, kis- és középvállalkozások érdekvédelmét helyezi előtérbe.

A közúti fuvarozók érdekképviseletének továbbra is célja, hogy jó kormányzati kapcsolatokkal rendelkezzen, és együttműködjön az újonnan megalakuló kormánnyal a fuvarozói szakma tevékenyégét befolyásoló kérdésekben, így például az útdíjrendszer továbbfejlesztése, a piacvédelem beindítása, a versenyképesség javítása területén.

A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete 1965-ben alakult szakmai érdekképviseleti, érdekvédelmi szervezet. Belföldi és nemzetközi személy- és áruszállító tevékenységet végző, magyarországi székhelyű gazdálkodó szervezeteket, egyéni vállalkozókat tömörít, jelenleg 2900 vállalkozás a tagja. (logsped)

2014.05.31.