Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  GEFCO Törökország: a motorkerékpár logisztika szakértője

A GEFCO Törökország elnyerte az Ugur Motorlu Araclar forgalmazói megbízását.

A török ipari csoport saját, Mondial márkájú, valamint a tajvani Kymco által gyártott motorkerékpárok és alkatrészek szállításával foglalkozik, utóbbinak az Ugur a helyi forgalmazója. A GEFCO emellett megbízást kapott 15 ezer Mondial és Kymco márkájú motorkerékpár forgalmazásához kapcsolódó logisztikai műveletek elvégzésére is.

Az első fázisban a GEFCO irányítja majd az alkatrészek és a motorkerékpárok szállítását az Ugur Motorlu Araclar izmiri gyárából a környező városokba, majd Törökországban lebonyolítja a megbízás második fázisát.

Fulvio Villa, a GEFCO Törökország ügyvezető igazgatója így nyilatkozott az együttműködésről: „A GEFCO elismert szakértő a motorkerékpárokhoz kapcsolódó szállítmányozás és logisztika területén, és nagy tapasztalattal rendelkezik a szektorra jellemző különböző igények kielégítésében.

Ezt mindenekelőtt ellátási láncunk teszi lehetővé, ezen belül speciálisan képzett csapataink, amelyek jártasak e törékeny járművek kezelésében, továbbá műveleti standardjaink, amelyeket következetesen alkalmaz a csoport minden leányvállalata, ezáltal lehetővé téve, hogy világszerte magas színvonalú szolgáltatásokat biztosítsunk ügyfeleink számára.”
(logsped)

2015.04.23.