Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Fonyódi Ásványvíz Kft

Kapcsolódó oldal:  Fonyódi Ásványvíz Kft. a Budaörs Business Park új bérlője

Cushman & Wakefield közvetítésével a Fonyódi Ásványvíz Kft új raktár és logisztikai központot bérelt a VALAD Magyarország Kft tulajdonában lévő Budaörs Business Parkban.

Budaörs Business Park első bérlői között a Fonyódi Ásványvíz Kft június 1-én nyitotta meg 1,328 négyzetméteren a Fonyódi és a Jana ásványvizek regionális disztribúciós központját.

Tarró Emília, a Cushman & Wakefield ipari ingatlantanácsadója elmondta: "A Fonyódi Ásványvíz a Budaörs Business Parkot nem csak a logisztikai szempontból rendkívül kedvező elhelyezkedése, hanem a tulajdonos nagyfokú rugalmassága miatt is választotta."

Budaörs Business Park csarnok


A Budaörs kereskedelmi negyedében található 10,000 négyzetméter összterületű Budaörs Business Park felújított létesítményei közé raktárak, irodák, kereskedelmi és gyártó funkcióra egyaránt alkalmas területek tartoznak. Az ipari terület kitűnő elhelyezkedését az M1 és M7 autópályák közelsége biztosítja.

A VALAD Property Group (Ausztrál tőzsdén jegyzett ASX150) idén márciusban olvadt össze az angol tulajdonban lévő Teesland IOG vállalatcsoporttal. A VALAD jelenleg 12 milliárd euró értékű ingatlanállománnyal rendelkezik világszinten, amelyből közel 400 millió euró értékű a Közép-Kelet Európai portfoliójának mérete. A cégcsoport Magyarországon több mint 150,000 négyzetméter ipari ingatlan tulajdonosa és üzemeltetője, melyek Budapesten és környékén, Pécsett és Egerben találhatóak
(logsped)

További információk:

Fonyódi Ásványvíz Kft.
Postacím: H-8640 Fonyód, Pf. 94
Tel.: 06 85 361 266
Fax: 06 85 361 607

2008.08.11.