Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébFlash Europe: három cég egyesült

Kapcsolódó oldal:  A Flash-Európa fennállásának 30. évfordulóját ünnepli. A cég 1981-ben alakult Franciaországban, mint helyi logisztikai szolgáltató.
  
(logsped)

2011.03.25.

Flash Europe: három cég egyesült

Három cég, a Flash Europe, a Flashline és a Taxicolis, nemrég Flash Europe és a Taxicolis Flash Group néven a közelmúltban egyesült. A logisztikai szolgáltatásokat nyújtó egyesített vállalatok a jövőben a Flash közös márkanév alatt fognak tevékenykedni.

Hálózati kiterjedés: saját iroda Európa 11 országában

A három cég egyesítésének köszönhetően a Flash képes megbízóinak egy nemzetközi színvonalú, kiterjedt hálózatot nyújtani. A teljes hálózat világviszonylatban 78 országot ölel fel. A céget jelenleg 11 európai országban saját iroda képviseli és még ebben az évben új kirendeltségek nyílnak.

- Mivel helyben vagyunk és tudunk az adott ország nyelvén, képesek vagyunk vevőink helyi igényeinek kielégítésére - mondja Philippe Higelin összegezve a vevők előnyeit. - Franciaországban a továbbiakban 20 irodával állunk vevőink rendelkezésére - magyarázza a vezérigazgató.

Sokrétű szakértelem

A logisztikai szakemberek élen járnak az iparág-specifikus szállítmányozási megoldások nyújtásában, különösen az autóipar, a bankszektor, valamint az egészségügy területén.

- A különálló cégek egyesítésével vevőinknek hatékony kettőst tudunk biztosítani: az ipari know-how-t és a nemzetközi szakértelmet - hangsúlyozza Higelin.

A légi szállítmányozás területén a csoport a Flash Légi szállítmányozási részlegének 10 éves tapasztalatára támaszkodhat. A vállalat 600 repülőre és helikopterre számíthat -függetlenül a rendszeres repülőjáratoktól -, valamint közel 4000 gépjárműre, amelyek a repülőtérre, illetve az onnan történő földi fuvarozást végzik. Ezen kívül a szállítmányozási szakemberek továbbfejlesztik a klasszikus légi fuvarozást is.

Flash Group

A Flash a sürgős szállítmányok fuvarozásának szakértője. A csoportot a régóta fennálló Flash Europe és Flash Taxicolis (korábban Taxicolis) cégek alkotják. Évi 250 ezer különleges fuvarjával a Flash az ágazat egyik legfontosabb szereplője Európában. A közvetlen szállításokon kívül a logisztikai cég szolgáltatásai kiterjednek a légi fuvarozásra (a vállalat saját szállítmányozási részlegén keresztül), a futárszolgálatra, valamint a multimodális szállítmányozásra. A Flash speciális szakértelmet szerzett az egészségügy, az autóipar, valamint a bankszektor területén. Annak érdekében, hogy vevői különleges igényeit kielégítse, a cég összehangolt hálózatot épített ki 78 országban. A Flash Europe Európa-szerte 11 országban van jelen saját irodával. Csak Franciaország területén 20 saját irodát működtet a cég. A Flash-nek több mint 4000 gépjármű és 600 légi jármű áll rendelkezésére, és kb. 1500 régóta fennálló, megbízható partnerrel dolgozik.

A logisztika szakértője tavaly 82 millió Eurós forgalmat bonyolított 250 alkalmazottal. (logsped)

További információk:


Flash Europe Hungary Kft.
Szent Istvan krt. 11 (II. em. 21)
H-1055 BUDAPEST
Tel.: +36 1 883 3710
Fax: +36 1 883 3714


2010.06.16.