Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébAz év közúti szállítmányozója lett a TNT

Kapcsolódó oldal:  Az év közúti szállítmányozója lett a TNT

A TNT Express-t választotta az év közúti szállítmányozó vállalatává a világ egyik vezető ellátásilánc-menedzsment szolgáltatója, a CEVA.

A szervezet 2011-ben hirdette meg először a Global Supplier Awards díjat, amelynek célja, hogy elismerje a CEVA beszállítói között a kiemelkedően teljesítő vállalatokat.

"A szeptemberi díjátadó fókuszában a kiválóság állt. Ez nagyon fontos a CEVA szempontjából, mivel az egyik legfontosabb törekvésünk, hogy az ellátási lánc minden egyes szakaszát minél hatékonyabbá tegyük Logisztikai Kiválósági Központunkban, beleértve azt is, hogy ismerjük el beszállítóink kiemelkedő teljesítményét. Ez azért is nagy jelentőségű, mert a velük való együttműködés teszi lehetővé számunkra, hogy hibátlanul teljesítsük ügyfeleink kéréseit világszerte" - mondta Marv Schlanger, a CEVA vezérigazgatója.

A TNT Express magyarországi vállalatát, a TNT Express Hungary Kft.-t Magyarországon is díjazták, az üzleti szektor legkiválóbbjainak szóló Business Superbrands díjat kapta a vállalat. Ez többek közt azt is mutatja, hogy olyan kiemelkedő szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek, amelyek mások számára is például szolgálhatnak.

A TNT Express az egyik vezető expressz szállítási vállalat Európában, amely negyven országba továbbít küldeményeket a kontinensen. Szolgáltatásai között megtalálhatók az expressz szolgáltatások, de speciális, az ügyfelek igényeit maximálisan kiszolgáló különleges szolgáltatásokat is nyújt a vállalat. (logsped)

2013.10.03.