Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébA DHL a Red Bull Air Race Világbajnokság hivatalos logisztikai partnere

Kapcsolódó oldal:  A DHL a Red Bull Air Race Világbajnokság hivatalos logisztikai partnere

A DHL Global Forwarding logisztikai megállapodást kötött a Red Bull Air Race Világbajnokság 2014-es futamára.

A korábbi hároméves együttműködés után a DGF új megállapodást kötött a világ leggyorsabb repülősport sorozatrendezvényével, a közös munka már idén februárban indul. A globális versenysorozathoz a könnyűépítésű versenyrepülőgépek, tartalék alkatrészeik, üzemanyaguk és más versenyberendezések, így a televíziós- és műsorszóró eszközök szállítását is a Global Forwarding végzi. Három évnyi kihagyás után, a versenysorozat 2014-ben egy újabb évaddal tér vissza február 28-án, amelynek első állomása Abu Dhabi lesz.

A DHL Global Forwarding koordinálja és végzi a három kontinensen megrendezett nyolc verseny egész éves logisztikai feladatait. Az Egyesült Arab Emirátusok mellett a verseny állomásai közé tartozik Horvátország, Malajzia, Lengyelország, Nagy-Britannia, Kína, és két verseny erejéig az Amerikai Egyesült Államok. A DHL intelligens logisztikai megoldásaival támogatja a Red Bull Air Race szervezőit - beleértve a tengeri, légi, és közúti szállítmányozást - hogy a pontos, időbeli szállítás a leginkább környezetbarát módon történjen."Nagyon örülünk és büszkék vagyunk, hogy a Red Bull Air Race logisztikai partnerei lehetünk. A versenysorozat ugyanazokat az elemeket jeleníti meg - a sebesség, pontosság és magas szintű szakértelem -, amelyek a mi munkánkra is jellemzőek. Sportlogisztikai tapasztalataink lehetővé teszik, hogy a versenysorozatot még sikeresebbé tegyük" - mondta Roger Crook, DHL Global Forwarding ügyvezető igazgatója.

A Red Bull Air Race Világbajnokságon a világ legjobb versenypilótái mérkőznek meg, egy valódi motorsport verseny keretében, amely a sebesség, a pontosság és a tehetség hármasát ötvözi. A leggyorsabb, legfordulékonyabb és legkönnyebb versenyrepülőkkel a pilótáknak egy olyan alacsony versenypályán kell navigálniuk gépüket, amelyet 25 méter magas levegővel töltött oszlopok szegélyeznek. (logsped)

2014.02.26.