Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

18. MLBKT kongresszus

Kapcsolódó oldal:  18. MLBKT kongresszus: A kilábalás sikertényezői az ellátási láncban

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság 2010. november 10-12. között Balatonalmádiban rendezi meg, Felfelé a lejtőn - A kilábalás sikertényezői az ellátási láncban című éves kongresszusát.

A háromnapos rendezvény a szakma legnagyobb hazai találkozója; több mint 400 logisztikai és beszerzési szakember vesz részt évről évre a kongresszus 70 különféle előadásán, kerekasztal-beszélgetésén és társasági eseményén.

A kongresszus célja idén sem kevesebb, mint új irányokat és tendenciákat mutatni a szakmának.

Az esemény megrendezésére sajátos időszakban kerül sor: a válságot követően mind a globális gazdaságban, mind a magyar gazdaságpolitikában számos területen paradigmaváltás várható. Másrészt pár hónappal a magyar EU-elnökség előtt leszünk, amely során jelentős, a logisztikát is befolyásoló előterjesztések várhatók. Az eredményes működéshez vállalatainknak új módszereket és technológiákat kell alkalmazni a logisztika és beszerzés területén is.

Az MLBKT hagyományainak megfelelően a plenáris üléseken átfogó gazdaságpolitikai változásokkal és a logisztikát tágabb kontextusban vizsgáló témákkal foglalkozunk. A szekcióüléseken egy-egy részterület mélyebb, gyakorlati szempontú áttekintésére és elemzésére kerül sor (logsped)

2010.07.19.