Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébWestLog DC: ismét bérlő a DHL

Kapcsolódó oldal:  WestLog DC: ismét bérlő a DHL

A WestLog DC logisztikai központ bérleti szerződést írt alá a DHL Supply Chainnel, aki nemrégiben nyerte el a Huawei Technologies raktározási tenderét.

A DHL több lépcsőben veszi át a 15 000 m2 területen elhelyezkedő raktározási tevékenységet a Huawei korábbi szolgáltatójától, a Foxconn CNSBG-től.

Szucsány György, a WestLog DC ügyvezető igazgatója elmondta: "A DHL korábban is bérlőnk volt, és ismét nagy örömmel dolgozunk velük, hiszen úgy gondolom ez egy hosszú távú együttműködésnek csupán a kezdete. A Huawei a telekommunikációban a piacvezetők között van, és hihetetlen sebességgel növekszik. A Magyar Kormány célkitűzéseivel összhangban van azon stratégiánk, hogy erősítsük kapcsolatunkat a kínai cégekkel és azok regionális központjává váljunk. Rugalmasságunk és a DHL professzionális és megbízható szolgáltatásai együttesen támogatják majd a "legmagasabb érték a legalacsonyabb költségen" elvet.

WestLog DC


A DHL a világ egyik legnagyobb logisztikai szolgáltatójaként, minden ügyféltípus számára magas színvonalú szektor-specifikus szolgáltatásokat nyújt, beleértve a világ vezető márkáit és cégeit.

Janositz Balázs, a DHL ügyvezető igazgatója elmondta: "A DHL-nél folyamatosan arra törekszünk, hogy minél jobban személyre szabott, rugalmas megoldásokat kínáljunk ügyfeleink számára. Ahhoz, hogy a lehető legnagyobb működési hatékonyságot érjük el, a professzionális csapat, az alaposan kidolgozott folyamatok és precíz technológiák mellett szükségünk van egy olyan partnerre is, mint a WestLog. A Huawei Technologies az egyik legnagyobb info- és telekommunikációs gyártó a világon, követelményei rendkívül bonyolultak és egyedülállóak, azonban innovatív megoldások széles skálája áll rendelkezésünkre hogy kielégítsük, sőt még túl is szárnyaljuk ezen elvárásokat."
(logsped)

További információk:2012.02.10.