Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébÚtdíj Hitel a Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítványnál

Kapcsolódó oldal:  Útdíj Hitel a Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítványnál

A Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány a hitelt akár 2-3 hét alatt folyósítja, forint alapon, alacsony, évi 4,9%-os kamatszinttel, akár 3 millió Ft maximális összegben. A hitel futamideje 1 év, mely akár több alkalommal meghosszabbítható.

A Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány a régió egyik kiemelt vállalkozásfejlesztő szervezeteként 2013 augusztusában - reagálva az útdíj bevezetését követő vállalkozói igényekre - újabb likviditást biztosító programot indít. Az új konstrukció nem egy országos program része, azt kizárólag a Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány hirdeti meg, annak köszönhetően az elmúlt években a sikeres működés eredményeként jelentős helyi hitelalapot halmozott fel.

Az Útdíj Hitel néven bevezetett konstrukció kifejezetten a 2013. július 1-től bevezetett magyarországi útdíjjal kapcsolatos költségek finanszírozására szolgál, elsősorban a térségben működő fuvarozó, vagy saját áruját szállító mikrovállalkozások támogatására.

A hitelt akár 2-3 hét alatt folyósítja az Alapítvány, forint alapon, alacsony, évi 4,9%-os kamatszinttel, akár 3 millió Ft maximális összegben. A hitel futamideje 1 év, mely akár több alkalommal meghosszabbítható.

A programokkal kapcsolatban érdeklődhetnek telefonon a (52) 500-330-as telefonszámon, illetve személyesen az Alapítvány székhelyén, Debrecen, Csapó u. 26. szám alatt.

A Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány a jövőben is folyamatosan figyeli a vállalkozásokat érintő változásokat, gyűjti a vállalkozók igényeit, és ez alapján folyamatosan vezet be új támogatott hitelprogramokat a megye vállalkozásainak támogatására. (logsped)

2013.08.09.