Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Újabb TNT-járat indul Kínába

Kapcsolódó oldal:  Újabb TNT-járat indul Kínába

Hetente háromszor repülnek a csungkingi high-tech központ és Európa között.

A TNT expressz szállító vállalat közvetlen járatot indít Európából Csungkingba, Nyugat-Kína dinamikusan fejlődő high-tech iparági központjába. A Boeing 747 típusú teherszállító repülőgép Kína és a vállalat belgiumi elosztóközpontja, Liege között repül hetente háromszor. A TNT az első olyan expressz szállító vállalat, amely légi úton köti össze Csungkinget Európával.

2010 első nyolc hónapjában a Csungkingból származó export több mint 62 százalékkal, 4,2 milliárd dollárra nőtt. A város GDP-je 2010 első félévében 17,6 százalékkal, 54,51 milliárd dollárra bővült. A high-tech ágazatok kibocsátásának és kereskedelmének dinamikus fejlődése teszi a nyugat-kínai várost a TNT ígéretes piaci lehetőségévé.

"A TNT az elmúlt években fokozottan figyelt az ázsiai kontinensre, kiemelten Kínára. A most indított új járat Csungking növekvő szállítási igényeit hivatott kielégíteni a TNT-től megszokott gyorsasággal és megbízhatósággal" - mondta ifj. Járosi Márton, a TNT Express Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.


A képre kattintva, az nagy méretben jelenik meg!


A TNT 2007-ben indította útjára első járatát Kína és Európa között, majd 2009-ben Hongkongot is bekapcsolta ebbe a vérkeringésbe. Idén szeptember óta Sanghajból heti hétszer, Hongkongból pedig hetente hatszor indul légi teherszállítmány Európába. A vállalat a légi szállítási szolgáltatások mellett megerősítette közúti szállítóhálózatát is Kínában, különös figyelmet fordítva a meghatározott napra történő szállítást lehetővé tevő közúti elosztó rendszerre. (logsped)

2010.11.11.