Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébÚj csomagolóanyag a TNT-nél

Kapcsolódó oldal:  Új csomagolóanyag a TNT-nél

A TNT új csomagolóanyag-sorozatot vezetett be.Az új külső megjelenés mellett a tervezésénél figyelembe vették a könnyű kezelhetőséget, valamint azt, hogy az anyag környezetbarát legyen, és ellenálljon a szállítás során előforduló esetleges sérüléseknek.

"A TNT mindig arra törekszik, hogy ügyfelei igényeinek teljes mértékben megfeleljen. Ez a cél vezérelte a vállalatot akkor is, amikor megújította a küldeményeihez alkalmazott csomagolásokat. Külön öröm számomra, hogy egyúttal környezetvédelmi szempontokat is figyelembe veszünk" - emelte ki ifj. Járosi Márton, a TNT Express Worldwide Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Fontos, hogy a küldemény ne sérüljön szállítás közben, illetve megfeleljen a gépi szortírozás okozta természetes igénybevételnek, ezért a TNT a leggyakoribb küldeménytípusokhoz alkalmazkodva fejlesztette ki az új típusú csomagolásokat. A TubePak henger alakú, ezért kiválóan alkalmas plakátok, poszterek, rajzok szállítására, a BottlePak üvegpalackokhoz ideális. A hűthető MedPak pedig a gyógyszerekhez, orvosi mintákhoz nyújt optimális védelmet. Az összes új tasakon, dobozon rövid leírás található, amely segíti a küldemény behelyezését és lezárását. Az új külsővel rendelkező boríték a perforáció mentén könnyen nyitható.

Ezek a csomagolások megerősített, újrahasznosított kartonpapírból készültek a nagyobb ellenállóság érdekében. A műanyag táskákat pedig könnyen lebomló anyagból állították elő. A tasakok, dobozok, táskák a TNT arculatához illeszkedő narancssárga színűek, vidám, figyelemfelkeltő mintákkal.


(logsped)

2008.06.27