Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb



TRANSLOG Connect Congress 2013

Kapcsolódó oldal:  



TRANSLOG Connect Congress 2013

2013. november 27-28-án immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre Budapesten a TRANSLOG Connect Congress, a logisztikai, szállítmányozási és ellátási lánc menedzsment iparág egyik legnevesebb és legvártabb eseménye.

A The Events Group az Európai Logisztikai Szövetséggel szoros együttműködésben idén először adja át a közép-kelet-európai logisztikai és ellátási lánc kiválósági díjat – mellyel a régió leginnovatívabb logisztikai és ellátási lánc fejlesztési megoldását ismeri el.



A díj célja, hogy felhívja a figyelmet a legkiválóbb, már működő logisztikai és ellátási lánc menedzsment módszerekre és ösztönözze az iparágban tevékenykedő szakembereket arra, hogy olyan innovatív megoldásokat valósítsanak meg, melyek hozzájárulnak a gyorsan növekvő közép-kelet-európai régió további fejlődéséhez. A pályázaton gyártó és beszállító cégek, valamint kereskedelmi vállalatok is részt vehetnek.

A pályázatokat független szakmai zsűri értékeli, melynek tagjai: Jos Marinus, az Európai Logisztikai Szövetség elnöke, Stefan Putzlocher, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary logisztikai igazgatója, Prof. Dr. Sebastian Kummer, a Bécsi Gazdasági és Üzleti Egyetem Szállítmányozási és Logisztikai Intézetének igazgatója, Miguel Suarez, a Swarovski ellátási lánc igazgatója valamint Rogier van Zon, a TP Vision globális raktározási és disztribúciós igazgatója.

Pályázni október 1-ig lehet, az értékelés során figyelembe veszik a megoldás innovativitását, átruházhatóságát, fenntarthatóságát, költséghatékonyságát és azt, hogy az ügyfél számára mekkora értéket képvisel.

A kiválósági díjat elnyerő cégeket november 27-én a TRANSLOG Connect Congress, Közép-Kelet Európa legfontosabb logisztikai és ellátási lánc menedzsment csúcstalálkozójának koktélfogadása keretén belül hirdetik ki a Corinthia Grand Hotel Royalban. A győztes cégek lehetőséget kapnak, hogy projektjüket bemutassák a legfontosabb és legkiemelkedőbb logisztikai és ellátási lánc szakembereknek.

A TRANSLOG Connect Congress rendezvényen helyi és nemzetközi autóipari-, elektronikai-, olajipari, nehézipari, kiskereskedelmi, élelmiszeripar, FMCG, és energiaipari beszállító vállalatok mutatják be legújabb termékeiket és szolgáltatásaikat közvetlenül a legfontosabb üzleti döntéshozóknak. A konferencia program széleskörű betekintést nyújt a logisztika, az ellátási lánc, a termelés, az IT, valamint a szállítmányozás és raktározás legfrissebb piaci trendjeibe.

A nagyszabású rendezvényt a TEG The Events Group szervezi az ötcsillagos Corinthia Grand Hotel Royal-ban Budapesten, ahová az iparágból több mint 500 vezető döntéshozót várnak. (logsped)

További információk:



2013.08.22.