Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

TNT rendszeres közúti járat Ukrajnábak

Kapcsolódó oldal:  Ukrajnára is kiterjeszti közúti hálózatát a TNT

A TNT a napokban elsőként indított rendszeres közúti járatokat Ukrajnába. A kelet-európai ország rohamosan fejlődő gazdasága és az ezzel párhuzamosan megnövekedett expressz szállítás iránti igény alapozta meg a TNT döntését.

A vállalat ezzel a bővítéssel újabb lépést tett azon az úton, amelynek során egyre több piacot kapcsol be az expressz-szállítási vérkeringésbe. Az új közúti hálózat Ukrajna főbb gazdasági központjait, Harkovot, Dnyepropetrovszkot és Odesszát köti össze Európával és a világ távoli pontjaival Kijev és a lengyelországi TNT-központ érintésével.

"A TNT-t légi hálózata mellett közúti szolgáltatása teszi Európa egyik legjelentősebb expressz-szállító vállalatává. Ügyfeleink Economy Expressz néven ismerik ezt a szállítás típust, amelynek segítségével kevésbé időérzékeny küldeményeket juttatunk el nagy pontossággal és megbízhatósággal rendeltetési helyükre. Ezzel a lépéssel már Ukrajna is elérhető lett közúti expressz hálózatunkat igénybe vevő ügyfeleink számára" - fűzi hozzá a hírhez ifj. Járosi Márton, a TNT Express Worldwide Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

A TNT európai közúti szállítási hálózatában 750 kamion hetente 640 ezer küldeményt továbbít. A kontinens legkiterjedtebb ilyen típusú rendszere 34 országot és 415 indulási és célállomást köt össze 16 átrakóhelyen keresztül. (logsped)
2008.03.21.