Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébTNT: "sure we can"

Kapcsolódó oldal  
Expressz fuvarozás, szállítás   

Új szlogennel jelentkezik a TNT: "sure we can"

Nemcsak egyszerű szállítási feladatokat vállal, hanem komplex szolgáltatást végez ügyfelei számára.

TNT: sure we can


Ezt fejezi ki a vezető hazai expressz szállító vállalat, a TNT újonnan bevezetett szlogenje: "sure we can" - azaz magyarul: "igen, mi megoldjuk". A TNT eddig is rendkívül nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy ügyfeleit a lehető legmagasabb színvonalon szolgálja ki. Az új kommunikációs elem ezen belül elsősorban a rugalmasságra és a feladatok megoldására összpontosít.

"A szállítmányozási feladatok ma már nem csak egyszerűen azt jelentik, hogy egy küldeményt meghatározott időn belül, sértetlenül el kell juttatnunk A-ból B-be. Ez nyilván természetes, ám ügyfeleink ennél sokkal többet várnak el tőlünk, joggal. Azt vállaljuk, hogy a kiszállításhoz kapcsolódó összes feladatot megoldjuk, a küldemény-adminisztrációtól kezdve a vámkezelésen át az internetes nyomonkövetésig, a "just-in-time" gyártáshoz szükséges készletezésig, a különleges kezelést igénylő termékek csomagolásáig" - hangsúlyozta ifj. Járosi Márton, a TNT Express Worldwide Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

A "sure we can" szlogent a TNT az egész világon angolul használja majd, ezzel is kifejezve a vállalat és az üzletág globális jellegét. A jelmondat már megjelent a TNT honlapjain, így a megújított központi www.group.tnt.com illetve a magyar nyelvű www.tnt.hu oldalon is. Az új szlogen hamarosan megjelenik az utakon is: a TNT mintegy 47 repülőből és több mint 26 ezer közúti járműből álló flottájának járművein folyamatosan jelenítik meg majd az új dizájnt. (logsped)
2008.10 21.