Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébA TNT az iPhone alkalmazását továbbfejlesztette

Kapcsolódó oldal:  A TNT az iPhone alkalmazását továbbfejlesztette

A TNT expressz szállító vállat továbbfejlesztette iPhone alkalmazását, amely már az iTunes Apple Store-ból is ingyenesen letölthető. Az alkalmazás nemcsak iPhone telefonokon, de iPod Touch és iPad készülékeken is használható, és a március óta elérhető iOS 5.1-es verziót is támogatja.

Az ingyenesen elérhető applikációval ugyanúgy, mint a webes felületen, a fuvarlevélszám vagy hivatkozási szám megadásával lehet tájékozódni a nemzetközi forgalomban feladott csomagok útjáról.

Természetesen a TNT mobil szolgáltatásai továbbra is elérhetőek Windows Mobile és Androidos készülékekről is, de akár hagyományos mobiltelefonokon is igénybe vehetjük őket.

A TNT mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy ügyfelei valós időben nyomon követhessék küldeményeiket. Már korábban is elérhető volt mobil szolgáltatása amelynek segítségével sms-ben, e-mailben illetve WAP-on keresztül nyomon követhető a szállítmányok útja, PDA készülékekkel pedig lehetőség van a tranzitidő és a fuvardíj ellenőrzésére, illetve küldeményfelvételt is lehet kérni.

A TNT legfrissebb iPhone alkalmazása elérhető a http://itunes.apple.com/hu/app/tnt/id430320561?mt=8 linken.

A Windows Mobile és Androidos alkalmazás pedig a http://expressmobile.tnt.com/EN-GB/home.aspx linkről tölthető le. (logsped)

2012.06.08.