Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébA TNT Express a legjobban teljesítő integrátor lett

Kapcsolódó oldal:  A TNT Express a legjobban teljesítő integrátor lett

Újabb díjat kapott a TNT, miután a Budapest Airport a 7. légiközlekedési gálán a legjobban teljesítő integrátorrá választotta.

A TNT már hosszú ideje a Budapest Airport partnere, a tavalyi évben pedig a legnagyobb járatsűrűséget felmutató fuvarozó vállalat volt a budapesti repülőtéren.

"A TNT az elmúlt hónapokban több díjat is kapott, ami hűen tükrözi a vállalat elkötelezettségét a kiváló minőségű szolgáltatások biztosítása iránt. A mostani elismerés is megerősített abban, hogy jó úton járunk, és külön öröm számomra, hogy ismét egy hazai díjjal jutalmazták erőfeszítéseinket" - mondta ifj. Járosi Márton, a TNT Express Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.A TNT a tavalyi évben két nemzetközi elismerést is kapott. A CEVA, a világ egyik vezető ellátásilánc-menedzsment szolgáltatója a TNT Express-t választotta az év közúti szállítmányozó vállalatává, míg a Cisco a kiváló logisztikai szolgáltató (Excellence in Service Logistics) díjat ítélte oda a holland központú szállító vállalatnak.A TNT Express Hungary-t Magyarországon is díjazták tavaly, akkor az üzleti szektor legkiválóbbjainak szóló Business Superbrands díjat kapta meg. (logsped)

2014.02.25.