Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

A TNT Express erősíti eddig is szigorú biztonsági intézkedéseit

Kapcsolódó oldal:  A TNT Express erősíti eddig is szigorú biztonsági intézkedéseit

A TNT Express tovább erősíti eddig is szigorú biztonsági intézkedéseit, hogy megvédje ügyfeleit, küldeményeiket valamint dolgozóit az esetleges küldeményekbe rejtett robbanószerkezetektől.

A vállalat minden országban megerősítette a légi és a közúti biztonsági ellenőrzést, beleértve a küldemények átvizsgálását is. A szigorítások nemcsak a TNT-re, hanem a küldemények szállításában résztvevő partnereire, alvállalkozóira is vonatkoznak.

A TNT szolgáltatásai eddig is magasszintű biztonsági követelményeknek feleltek meg, a vállalat azonban most megvizsgálja azokat a területeket, ahol az eddiginél is nagyobb mértékben csökkenthetné a biztonsági kockázatokat. A megvizsgálandó területekbe beletartozik az összes olyan repülőtér, ahol a TNT repülői fel- és leszállnak, illetve azok is, amelyeket a jövőben használni fognak. A TNT együttműködik és intenzív párbeszédet folytat a nemzeti és nemzetközi fuvarozás biztonságáért felelős hatóságokkal.

"A TNT Express mindent elkövet annak érdekében, hogy a szállítás biztonságosabbá váljon világszerte. Az illetékes hivatalos szervezetekkel együttműködve minden olyan intézkedésnek érvényt fogunk szerezni, amely hozzájárul a világkereskedelem biztonságához" - mondta ifj. Járosi Márton, a TNT Express Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

A TNT Express Hungary Kft. az elsők között szerezte meg Magyarországon a légi közlekedés védelme területén elérhető legmagasabb szintű Regulated Agent (Meghatalmazott Ügynök) minősítést. Valamint évek óta birtokolja a TAPA "A" (Technology Asset Protection Assosiation) tanúsítványát is, amely a legszigorúbb szállításbiztonsági követelmények betartását garantálja. A vállalat számos további nemzetközi biztonsági előírást is alkalmaz, beleértve az ICAO (Nemzetközi Polgári Repülési Szervezet) és az ECAC (Európai Polgári Repülési Konferencia) biztonságra vonatkozó ajánlásait, és részt vesz az IATA IOSA (Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség Működésbiztonsági Ellenőrzés) programban. (logsped)

2010.11.22.