Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébTNT és a Con-way Freight együttműködik

Kapcsolódó oldal:
  


Együttműködik a TNT és a Con-way Freight

A TNT és az amerikai Con-way Freight szállítmányozási vállalat kölcsönös együttműködési megállapodást írt alá közúti és légi szállítási hálózataik összekapcsolásáról. Így a két vállalat egymás hálózatát használva magasszínvonalú és költséghatékony szolgáltatást tud nyújtani Európában és az Egyesült Államokban egyaránt. Rövidebb a kiszállítási idő az Amerikába tartó küldeményeknél

TNT repülőgép


A Con-way ezzel a TNT elsőszámú közúti tengerentúli partnere lett az amerikai kontinensen a kevésbé időérzékeny, ám nagy megbízhatóságot és pontosságot igénylő csomagok szállításában. Az Egyesült Államok-beli vállalat pedig használhatja a TNT légi és közúti hálózatát szerte Európában.

"A TNT és a Con-way hálózatának összekapcsolásával költséghatékonyabb és megbízhatóbb szolgáltatást tud nyújtani mindkét vállalat az ügyfelei számára" - kommentálta a hírt ifj. Járosi Márton a TNT Express Worldwide Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. A TNT Economy Express Európából az Egyesült Államokba irányuló háztól-házig nyújtott szolgáltatásának kézbesítési ideje - vámkezeléssel együtt - három-hat napra rövidül.

Con-way Freight szállítmányozási vállalat


A TNT három amerikai nemzetközi repülőtéren működtet elosztóközpontot, tizenhét észak-amerikai nagyvárosba vállal másnapi kiszállítást, és naponta rendszeres járatot tart fenn New Yorkba. A Con-way Freight Észak-Amerika piacvezető szállítmányozási vállalata háromszáz szolgáltató központtal rendelkezik az Egyesült Államokban, Kanadában, Mexikóban és Puerto Ricóban. (logsped)
2009.04.03