Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébTexpack Kft. új raktárbázisa

Kapcsolódó oldal:  Texpack Kft. új raktárbázisa a Mórahalmi Agrár-Ipari Parkban

A Mórahalmi Agrár-Ipari Parkban a közelmultban adták át, a csomagolóanyag-kereskedelemmel foglalkozó holland-belga többségi tulajdonú Texpack Kft. új raktárbázisát.

A Mórahalmi Agrár-Ipari Parkban a közelmultban adták át, a csomagolóanyag-kereskedelemmel foglalkozó holland-belga többségi tulajdonú Texpack Kft. új raktárbázisát.

A 3,2 hektáros telken felépült 6800 négyzetméter alapterületű raktárbázis kialakítása 2,5 millió euróba került - mondta Török Tibor, a cég alapítója és általános igazgatója, aki elmondta: a Texpack az EU-ban használt korszerű csomagolóanyagok magyarországi vezető importőre.

A cég látja el a magyar malomipar 70 százalékát csomagolóanyaggal. Többek között kertészetek, termelő- és értékesítő szövetkezetek, tápkeverők a fő partnereik, s szállítanak speciális textíliát az autópálya-építésekhez is. Komoly forgalmat bonyolítottak az elmúlt években az árvízi védekezéshez használt homokzsákokból, amelyből a legnagyobb készlettel rendelkeznek Magyarországon.

A 76 százalékban holland-belga, kisebbségi részben magyar családi tulajdonban álló, húsz munkatárssal működő cég a beruházással korábbi szegedi bérelt raktárait váltja ki - hangsúlyozta Török Tibor, akit az idei Presztízs díjért folyó versenyben az év üzletemberének választottak. Hozzátette: a cég belga tulajdonosa a Mórahalmi Agrár-Ipari Parkban Európa egyik legkorszerűbb hullámkartongyárát nyitja meg januárban. Az itt előállított csomagolóanyagokat is a Texpack Kft. fogja értékesíteni. (DM)

Texpack Kft.

6782 Mórahalom Röszkei út 52
Telefon: +36-62/ 581-010; 581-011
Fax: +36-62/581-013

További információk

Homokhát Térségi Agrár-Ipari Park (Mórahalom)  

Texpack Kft.  2008.12.22.