Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Szociális üdülési pályázat 2012-ben

Kapcsolódó oldal:  



Szociális üdülési pályázat 2012-ben

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány 2012-re meghirdetett pályázatokon nyugdíjasok, fogyatékosok, nagycsaládosok, valamint a szociális és gyermekvédelmi intézmények dolgozói üdülési célú szolgáltatásokat nyerhetnek meghatározott Balaton-környéki, valamint mátrai állami tulajdonú üdülőkbe, szállodákba - MTI információ.

Soltész Miklós szociális államtitkár egy budapesti konferencián jelentette be, hogy a csütörtökön meghirdetett pályázatokon nyugdíjasok, fogyatékosok, nagycsaládosok, valamint a szociális és gyermekvédelmi intézmények dolgozói üdülési célú szolgáltatásokat nyerhetnek meghatározott Balaton-környéki, valamint mátrai állami tulajdonú üdülőkbe, szállodákba.

Az egyes pályázati kategóriákon belül kiosztható összeg 500 millió forint, pályázni január 12-étől február 29-éig lehet.

Az adatlapok a www.erzsebetprogram.hu honlapról tölthetők le.

A személyenként elnyerhető összeg mind a négy kategóriában 40 ezer forint, ehhez a pályázónak 10 ezer forint önrészt kell befizetnie. A gyerekek, illetve a fogyatékosok kísérői esetén az önrész 5 ezer forint.

A pályázatok elbírálásánál előnyt jelent az anyagi rászorultság, ezért csoportonként különbözó havi jövedelemhatárokat állapítottak meg.

- a fogyatékkal élőknél ez az összeg 120 ezer forint,
- a nagycsaládosoknál 100 ezer forint a (60 évet betöltött) nyugdíjasoknál 85 ezer forint, míg a szociális, gyermekjóléti,
- gyermekvédelmi munkavállalók esetén 150 ezer forint.

A pályázatokkal kapcsolatban a 06 1 371 32 42-es telefonon lehet tájékoztatást kérni.

A pályázat 2 milliárd forintos forrása az étkezési utalványok forgalmazásából elért tavalyi eredmény, amit a jövőben szociális célokra kívánnak fordítani. (logsped)

2011.09.28.