Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébA System Alliance Europe tovább bővíti hálózatát

Kapcsolódó oldal:  A System Alliance Europe tovább bővíti hálózatát

A System Alliance Europe gyűjtőszállítmányozói hálózat legújabb partnere a Gebrüder Weiss Szerbia.

A gyűjtőszállítmányozói hálózat 2013 januárjában a Gebrüder Weiss D.O.O. Dobanovciban (Belgrád) működő üzleti egységével bővül. Ezzel a hálózat már 26 európai ország 52 partnervállalatának 183 telephelyét foglalja magában.

"Nagy örömömre szolgál, hogy immár a Gebrüder Weiss szerbiai kirendeltsége is része a System Alliance Europe hálózatnak. Szerbiában magas színvonalú szolgáltatásokat kínálunk belföldi ügyfeleinknek, illetve rendszeresen bonyolítunk szállításokat Montenegróba és más délkelet-európai országokba" - nyilatkozta Wolfgang Niessner, a vállalat elnöke.

Gebrüder Weiss Dobanovci Szerbia


A Gebrüder Weiss D.O.O. a Gebrüder Weiss Holding AG tagja, melynek székhelye az ausztriai Lauterachban található. A vállalat 100 százalékban a Weiss és a Jerie család tulajdonában van. A cég 2004-ben alapította szerbiai leányvállalatát, amely 130 munkatársat alkalmaz, és évente több mint 30 ezer küldeményt kézbesít.

A System Alliance Europe a lehető legsűrűbb hálózati struktúra biztosítása érdekében tovább kívánja bővíteni hálózatát. "Hamarosan további négy országban írunk alá szerződést" - mondta Uwe Meyer, a System Alliance Europe ügyvezető igazgatója.

System Alliance Europe kamion


A System Alliance Europe a logisztikai szolgáltatásokat nyújtó vezető középvállalatok kompetenciáit egyesíti.

Amikor egy ügyfél a saját regionális szállítmányozójához fordul, egy európai gyűjtőszállítmányozói hálózat teljes szakértelme áll rendelkezésére. A szervezet magas színvonalú szolgáltatásait, a folyamatok átláthatóságát és a szállítmányok megbízható kézbesítését részletesen kidolgozott szervezeti és informatikai irányelvek garantálják. (logsped)

2013.01.18.