Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébSystem Alliance Europe: gyűjtőáru növekedés és minőség javulás

Kapcsolódó oldal:  System Alliance Europe: gyűjtőáru növekedés és minőség javulás

Jelenleg a System Alliance Europe 26 országból származó 51 partnere aktív részese az európai gyűjtőáru-szállítmányozási hálózatnak.

A 181 fiókvállalat 2012 első negyedévében összesen 852 581küldeményt dolgozott fel 407 644 tonna súllyal. 2011-ben a hálózaton belül továbbított küldemények mennyisége összesen 3,36 milliót tett ki. Ez az előző évhez képest 8,1%-os növekedést jelent. A súly összesen 1,66 millió tonna volt. Munkatársaink pillanatnyilag 1 658 útvonalat használnak hetente többször, illetve akár naponta többször is.

A folyamatosan bővülő hálózatnak köszönhetően ügyfeleink számára állandóságot és gyakori indításokat tudunk biztosítani.

A minőség javulása

2011-ben a System Alliance Europe hálózati partnerei folyamatosan javították teljesítményüket, amelynek kiértékelésekor fontos, minőséggel kapcsolatos kritériumokat vettünk figyelembe, pl. a szállítás, a rakodás és a státusz minőségét. Ez az érték az előző évhez képest 2011-ben 93,31%-ról 94,29%-ra javult, míg a minőséggel kapcsolatos kritériumok száma tovább nőtt.

Uwe Meyer a System Alliance Europe követelményeit hangsúlyozta: "Az egész Európában jellemző kiváló minőségnek és a széles körű szolgáltatásoknak köszönhetően ügyfeleink teljes mértékben elégedettek vállalatunkkal." (logsped)

2012.04.23.