Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébÖsszeszerelő üzemet épített Tatán a Mafracht Kft.

Kapcsolódó oldal:  Összeszerelő üzemet épített Tatán a Mafracht Kft.

A tengeri és közúti szállítmányozással foglalkozó Mahartlog-Mafracht Kft. 251 millió forintos beruházással Pótkocsi-felépítményt összeszerelő üzemcsarnokot épített a Tatai Ipari Parkban. (MTI)

A társaság egyoldalú szállítmányozási profilját kockázatosnak tartották, ezért hoztak létre gyártóbázist. A tatai üzemben legalább 15 új munkahelyet teremtenek a jelenlegi 31 mellé.

A vállalkozás felmérései szerint jelentős piaci igény mutatkozik korszerű, jó minőségű és gazdaságosan előállítható tehergépkocsi-felépítmények gyártására. Mivel a Mahartlog-Mafracht Kft.-nek nagy tapasztalata van túlméretes szállítmányok mozgatásában, az üzemben várhatóan speciális felépítményeket is készítenek majd, és érkezett megkeresés mezőgazdasági gépek felépítményeinek összeszerelésére is.

A beruházás során egy csaknem 1000 négyzetméteres üzemcsarnokot emeltek, amely előkészítő és összeszerelő részre osztható, valamint megépítették az üzemhez tartozó irodákat és kiszolgáló helyiségeket.A Mahartlog-Mafracht Kft. 1991-től foglalkozik tengeri, folyami és közúti szállítmányozással, ezenfelül speciálisan túlméretes szállítmányokkal, hűtött és veszélyes áru szállításával, továbbá kompjegy-értékesítéssel. A társaság éves nettó árbevétele 2013-ban meghaladta a 1,1 milliárd forintot. (logsped)

További információk:
2014.03.02.