Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

A MOMentum Irodaházban a DLA Piper nemzetközi ügyvédi iroda

Kapcsolódó oldal:  A REM Ingatlan Zrt. MOMentum irodaházaban 2011. júliusától a CEUDATA Kft. 440 négyzetmétert területet bérel.   
(logsped)
2011.07.30.

A MOMentum Irodaházban a DLA Piper nemzetközi ügyvédi iroda

MOMentum Irodaház a műszaki átadás előtt két hónappal, 1320 négyzetméteres bérleti szerződést kötött a DLA Piper nemzetközi ügyvédi irodával- modta Saly Miklóstó, a Colliers International Hungary irodabérbeadásért felelős csapatának igazgatója.

A leendő bérlő a világ egyik vezető ügyvédi irodája, aki a Legal Business Global 100-as árbevételi listáján 2009-ben az első helyen szerepelt. Jelenleg 29 országban 67 irodát működtet, Magyarországon több mint 20 éve van jelen.

A bérleti szerződés mintegy 5 és fél éves időtartamra kerül megkötésre, és az új bérlő 2010. augusztusban költözik be az irodaházba.

Az irodaház fejlesztője, a REM Ingatlan Zrt. képviselője Molnár Ferenc szerint egy igényes városi környezetben lévő, korszerű irodaház a válság idején is jó eredményt biztosít.

A bérleti szerződés megkötésének jelentőségét az is növeli, hogy jelenleg közel 25%-os üresedési rátával néznek farkasszemet a piac más szereplői. Az új bérlő 14%-kal emelte a MOMentum Irodaház telítettségi szintjét. (logsped)

2009.05.14.