Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  Logisztikai csarnokot vásárolt a Révész csoport

A Révész Holding Zrt. 40 ezer négyzetméteres logisztikai csarnokot vásárolt Nyíregyházán, a központban a társaság tervei szerint a Michelin gumiabroncsgyár késztermékeit tárolják majd - mondta Székely Zsolt, a társaság vezérigazgatója az MTI-nek.

Kiemelte, hogy a közel 2,5 milliárd forint értékű akvizícióra a Révész Holding Zrt. egyre növekvő megrendelés-állománya miatt volt szükség, az eladó a brit Rubik Ventures cég volt.

Tájékoztatása szerint a magyar cégcsoport egyik fontos partnere a Michelin, a francia óriásvállalat kelet-európai logisztikai szolgáltatója a Révész csoport. A cég a nyíregyházi Michelin gumiabroncsgyár számára szállít a gumigyártáshoz nélkülözhetetlen komponenseket, de a késztermék tárolása és kiszállítása is a feladata. A most megvásárolt logisztikai központban mintegy 60 ember dolgozik majd - mondta Székely Zsolt.

A csoport új, ingatlanüzletágának másik tevékenységi köre az ingatlanfejlesztés és -működte tés. A Révész Holding Zrt. az elmúlt hetekben állapodott meg az ország legjelentősebb távközlési szolgáltatójával, a Telekommal. Ennek keretében a távközlési cég nyíregyházi központját vásárolta meg a Révész Holding Zrt., majd ezt követően a Telekom visszabérli egykori ingatlanjait.

A megállapodás értelmében 10+5 évre veszik bérbe az épületeket a Révész Holdingtól, és a cég végzi majd az üzemeltetési feladatokat is. A Révész Csoport ingatlan-portfóliójába tartozik ezeken kívül két nyíregyházi szálloda is.

A Révész Bálint tulajdonában lévő, mintegy 600 dolgozót foglalkoztató cégcsoport 2014-es árbevétele 5 százalékkal 21 milliárd forintra nőtt, a nyereség pedig várhatóan 1,5 milliárd forint körül alakul

Révész Cégcsoport

Dr. Székely Zsolt
Vezérigazgató
Telefon: +36 1 411 0094
Fax: +36 1 411 0096
E-mail: zsolt.szekely@reveszgroup.com

Révész Trans Kft.

3581 Tiszaújváros Pf.:199
Tel.: +36 49 887 410
Fax.: +36 49 887 411
email: revesztrans@reveszgrop.com
Gépjárművezetői állásra jelentkezőknek: allas@reveszgroup.com

Nyíregyháza Logistic Centrum Kft.

4400 Nyíregyháza, Ipari Park
Logisztikai vezető: Tóth Gábor
Mobil: +36 (30) 488-5006
E-mail: gabor.toth@reveszgroup.com
(logsped)

További információk:2015.02.09.