Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Az ipari parkokoknak továbbra is lehet pályázni 2010

Kapcsolódó oldal:  



Az ipari parkokoknak továbbra is lehet pályázni

2010. áprilisi időpontokig meghosszabbították, az üzleti infrastruktúra és a befektetési környezet fejlesztését támogató pályázatok beadási határidejét a regionális operatív programokban.

A hat régiót érintő pályázatban az eredetileg meghatározott 2010. február 28. helyett térségenként eltérő áprilisi időpontokban lehet beadni a jelentkezéseket. Az NFÜ tájékoztatása szerint Nyugat-Dunántúlon április 12., Dél-Alföldön, Észak-Magyarországon, Közép-Magyarországon április 15., Dél-Dunántúlon április 19., Közép-Dunántúlon április 26. az új beadási határidő.

Az üzleti infrastruktúra és a befektetési környezet fejlesztése pályázaton a regionális ipari parkok, iparterületek és inkubátorházak támogatására lehet fejlesztési forrást nyerni.

A hat régióban összesen 21,167 milliárd forint keretet pályáztatnak meg ipari parkok, ipari területek és inkubátorházak támogatására. Ebből 13,867 milliárd forintot az ipari parkok és iparterületek, 7,3 milliárd forintot inkubátorházak fejlesztésére különítettek el.

A kiíró a pályázat megjelentetésekor 67 ipari park, iparterület, 46 inkubátorház támogatásával számolt. (mfor)

2010.02.07.