Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébGE Hungary az East Gate Business Parkban

Kapcsolódó oldal:  A GE Hungary újabb ingatlan bérel az East Gate Business Parkba

A Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó a GE Hungary Zrt megbízásából hosszú távú bérleti megállapodást kötött a Wallis Ingatlan Zrt által fejlesztett East Gate Business Parkba. A GE igényei szerint kialakítandó 6,300 m2-es ingatlan, melybe 3,300 m2 raktár és 3,000 m2 irodaterület tartozik, 2008 utolsó negyedévére készül el.A GE jelenleg 3,100 m2-es raktár és iroda területet bérel az East Gate Business Park A3-as épületében, ahonnan várhatóan az év végén költözik át az igényei szerint kialakítandó új épületbe. Mindkét bérleti megállapodás a Cushman & Wakefield közvetítésével jött létre.

Forgách Emese, a Cushman & Wakefield ipari ingatlan tanácsadója hozzáfűzte: „Örömünkre szolgál, hogy a tavalyi sikeres bérleti szerződés után most újabb megállapodást köthettünk az East Gate Business Parkba a GE megbízásából. A jelenlegi bérleti szerződés sajátossága, hogy ez az ingatlan a bérlő pontos igényei alapján kerül kialakításra, megteremtve a szükséges feltételeket a gyártás és a hozzá kapcsolódó tevékenységek elvégzéshez."

Roland Teixeira, a GE EMEA régió menedzsere kiemelte: „A Wallis Zrt professzionális hozzáállása és segítőkészsége nagyban hozzájárul ennek az ingatlannak a kiválasztásához. Az EGBP stabil alapot biztosít a tevékenységünk kiterjesztéséhez és örömmel várjuk a további sikeres együttműködést a fejlesztővel." Az ingatlan elhelyezkedése, a szerződési feltételek és a fejlesztő kötelezettség-vállalása szolgált a megállapodás alapjául, fűzte hozzá Teixeira.

A Wallis Ingatlan Zrt által fejlesztett East Gate Business Park egy modern üzleti és logisztikai központ Budapest határában. A 36 hektáros üzleti park építése 2006-ban kezdődött. A 140,000 m2 területű raktár és irodaterület teljes beruházásának költsége 22 milliárd forint. Az East Gate Business Park a multinacionális vállalatok, logisztikai szolgáltatók, könnyűipari és gyártó vállalkozások igényeit szerint épül. Az East Gate Business Park jelenlegi bérlői közé olyan jelentős vállalatok tartoznak, mint a Volán bus, Phoenix Pharma továbbá a Philip Morris Magyarország Kft, mely az East Gate Business Park egyik legújabb bérlője. (mfor)

Oil&Gas

2151 Fót East Gate Business Park, F2 épület
Tel. + 36 27 565 000
ildiko.sos@ge.com
Tel: + 36 27 565 000

(logsped)

További információk:2008.02.25.