Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Gebrüder Weiss: GW pro.line

Kapcsolódó oldal:  Gebrüder Weiss: GW pro.line gyűjtőszállítmányozás

A Gebrüder Weiss logisztikai konszern új, egész Európára kiterjedő egységes gyűjtőszállítmányozási szolgáltatási rendszert vezetett be. A GW pro.line márkanév előre rögzített szállítási időt, valamint minden küldemény napi indítását garantálja a kontinens összes országába - a dunaharaszti központtal működő közép-európai régióban is sikerrel alkalmazott rendszer tapasztalataira építve alakította ki az osztrák konszern.

A Gebrüder Weiss a környező országokba évek óta alapszolgáltatásként kínálja a napi gyűjtőjárat indítást és a hét minden napján érvényes rendkívül rövid futamidőket. A küldemények legfeljebb 24 óra alatt érkeznek meg például Szlovéniába, Szlovákiába, vagy éppen Prágába, de 2 napon belül még Németország egész területe is elérhető A régió-központi feladatokat ellátó, Dunaharasztiban működő Gebrüder Weiss Szállítmányozási és Logisztikai Kft. által biztosított szolgáltatás sikerét bizonyítja, hogy a gyűjtőszállítmányozási ágazaton belül a régió piacvezetőjévé vált. Nagy kapacitású platformok kialakításának és a fizikailag lehetséges leggyorsabb összekötésének - számos esetben vasúton - köszönhetően a kisebb volumenek ellenére a tőlünk távolabb eső célállomásokra is elérhetővé vált a térségünkben már kiválóan működő gyűjtőszállítmányozási rendszer. GW pro.line: meggyőző teljesítmény

A vállalat történetében először egy olyan egységes termékcsalád jött létre, mely egész Európára kiterjedően azonos alapszolgáltatási csomagot kínál: pontos, háztól-házig érvényes átfutási időket, naponta induló szállítmányokat, a szállítmányok nyomon követését Track & Trace rendszerrel, és az interneten elérhető átvételi és egyéb szállítási dokumentumokat - belföldi és nemzetközi viszonylatban egyaránt. A GW pro.line további kiegészítő szolgáltatások igénybevételét is lehetővé teszi: például érkezési értesítés, utánvétes küldemények, veszélyes áruk szállítása, valamint a vámügyintézés. "A GW pro.line bevezetésével megrendelőink kihasználhatják a magasabb színvonalú szolgáltatás minden előnyét. A megbízhatóság és kiszámíthatóság kiemelt helyen szerepel a gyorsaság mellett, ezen felül még hatékonyabban aknázzuk ki a már meglévő telephelyeink potenciálját európai kapcsolataik megerősítésével" - mondja Walter Konzett, a szárazföldi szállítási termékmenedzsment vezetője.

A GW pro.line termék bevezetésével a Gebrüder Weiss következetesen folytatja az elmúlt évek stratégiáját annak érdekében, hogy folyamatosan fejlessze fuvarozási hálózatát és optimalizálja a már meglévő rendszereit. "A GW pro.line fontos lépés afelé, hogy még vonzóbbá tegyük európai szállításainkat" - mondta Wolfgang Niessner vezérigazgató. "Most az egyedi és gyűjtőfuvarozás teljes rendszere egy tető alá került. Egységes szabványok és egységes folyamatok növelik a hatékonyságot és megrendelőinket jelentős előnyhöz juttatják" - folytatta Niessner.


A képre kattintva, az nagy méretben jelenik meg!


A Gebrüder Weiss Kft., amely az elmúlt két évtizedben több mint 6 milliárd forint értékű zöld-mezős és technológiai beruházások révén vált a regionális gyűjtőszállítmányozás piacvezetőjévé, 230 fős alkalmazotti létszámmal dolgozik és beszállítói révén további 300 embernek ad munkát. A vállalat értékesítési árbevétele 2010-ben közel 9 milliárd forint lesz, amely enyhe növekedést mutat a megelőző év teljesítményével. (logsped)

2011.03.16.