Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébA FedEx Magyarországon is végez express szolgáltatást

Kapcsolódó oldal:  A FedEx Magyarországon is végez express szolgáltatást

A FedEx Express bejelentette, hogy Magyarországon ezentúl belföldi expressz küldemények szállítását is felveszi kínálatába, nemzetközi expressz szolgáltatását kiegészítve.

Az új szolgáltatás időérzékeny küldemények esetén is rendkívül megbízható és kényelmes megoldást biztosít a belföldi ügyfelek számára. A magyarországi bevezetéssel egy időben a vállalat több másik országban, köztük az Egyesült Királyságban, Svájcban, az Egyesült Arab Emírségekben, Olaszországban, Franciaországban, Németországban, a Benelux államokban, Dániában és Csehországban is belföldi expressz szállítási tevékenységgel bővíti szolgáltatásait."Nagy örömünkre szolgál, hogy a FedEx már Magyarországon is nyújt expressz belföldi szolgáltatást. Ezzel teljes körűvé vált portfóliónk, amivel jelentős támogatást tudunk nyújtani ügyfeleinknek vállalkozásuk fejlesztéséhez, nemcsak a magyar, hanem az európai piacon is" - mondta Pfiszter János, a FedEx Express Közép- és Kelet-Európa senior managere. "Az újonnan bevezetett "háztól-házig" szolgáltatásunk lehetővé teszi a küldemény bármely magyarországi címre történő eljuttatását egyetlen munkanap alatt. A küldemény útvonala egy internetes felületen nyomon követhető, és a FedEx pénz-visszafizetési garanciát is vállal."Az új szolgáltatás a FedEx Priority Overnight® nevet viseli, amely lehetővé teszi, hogy a hazai küldemények pontosan meghatározott időn belül megérkezzenek, amennyiben súlyuk nem haladja meg a 68 kilogrammot. A következő munkanapon történő kézbesítés jelentősen csökkenti az egy időben szállítás alatt lévő küldemények számát, továbbá biztosítja a folyamatos nyomon követést, ami összességében biztonságérzettel és elégedettséggel tölti el a FedEx ügyfeleit.

A teljes FedEx szolgáltatási paletta részeként a belföldi expressz szállítás azt a kényelmet jelenti az ügyfeleknek, hogy egy szolgáltatón keresztül bonyolíthatják le hazai és nemzetközi szállításaikat. (logsped)

2013.09.19.