Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Electrolux hirdetés

Kapcsolódó oldal:  Kamionokon hirdet az Electrolux

A cég a hirdetési felületekhez a Waberer's logisztikai céggel kötött együttműködésnek köszönhetően jutott hozzá.Az Electrolux és a Waberer's 3 évre szóló keret-megállapodást írt alá, melynek értelmében a logisztikai vállalat hazai és nemzetközi utakon közlekedő 110 kamionjának ponyváján az Electrolux emblémája lesz látható.

A kamionok ponyváit teljes felületen az Electrolux csoport és legerősebb márkájának, az Electrolux logója és szlogenje, a "Thinking of You" szinesíti. A márka arculati elemeinek megfelelően kék háttér adja a keretet a sarokban elhelyezett logónak.

Lajkó Ferenc, a Waberer's International Zrt. fuvarozási vezérigazgató-helyettes elmondta: "Az Electrolux cégünk legnagyobb partnere, ezért természetes, hogy igényeit a lehető legmagasabb színvonalon kívánjuk kielégíteni. Ennek megfelelően alakítottuk gépjárműparkunkat is az elmúlt években. Számos olyan szállítóeszközt vásároltunk, amelyek célzottan az Electrolux termékeinek professzionális szállítására lettek kialakítva. Kapcsolatunk eljutott arra a kölcsönös stratégiai szintre, hogy immáron kamionjainkon is meg kívánjuk jeleníteni, hogy az Electrolux szállítói vagyunk."

Az Electrolux és a Waberer's együttműködése közel három évtizeddel ezelőtt kezdődött. 1978-ban, az akkor még Lehel Hűtőgépgyárként ismert háztartási készülékgyártó cég termékeit a logisztikai vállalat jogelődjei szállították. A Waberer's csoport 2002-ben alakult, s azóta állandó szállítmányozó partnere az Electroluxnak. (mediainfo)
2008.08.08.
KRESZ
KRESZ könyv személygépkocsi-vezetők részére pdf >>>