Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  Az e-matricák érvényességének lekérdezése

Az érvényesség lekérdezése jelenleg a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. viszonteladói hálózatában online vagy SMS-ben vásárolt matricákra vonatkozik, tehát például benzinkúton vásárolt matrica érvényessége egyelőre nem kérdezhető le. (OTS)

Van-e érvényes autópálya matricám?

- merül fel a kérdés egyre gyakrabban a határidőhöz közeledve. Számos autósnak jelent ugyanis problémát annak megállapítása, hogy rendelkezik-e érvényes úthasználati jogosultsággal akár országos viszonylatban, akár tetszőleges megyére vonatkozóan. Erre a problémára kínál megoldást az www.e-autopalyamatrica.hu portált üzemeltető Biorobotok Informatikai és Adatfeldolgozási Kft. új fejlesztése, amelyben mindössze néhány adat megadásával lehetőség nyílik az adott rendszámhoz tartozó érvényes úthasználati jogosultság lekérdezésére.Az érvényesség lekérdezése jelenleg a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. viszonteladói hálózatában online vagy SMS-ben vásárolt matricákra vonatkozik, tehát például benzinkúton vásárolt matrica érvényessége egyelőre nem kérdezhető le. Az autósok életét megkönnyítő újításban a szükséges adatok kitöltése után megkapjuk, hogy járművünk milyen érvényes e-matricákkal rendelkezik és azok mikor járnak le.

Az e-matrica mellé minden vásárláshoz ingyenes balesetbiztosítás jár, amely a megkötést követő 6. hónap utolsó napjáig szól, ezt követően minden kötelezettség nélkül megszűnik.
(logsped)

További információk:2017.01.17.