Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébDuvenbeck Immo: logisztikai beruházás Kecskeméten

Kapcsolódó oldal:  Duvenbeck Immo: logisztikai beruházás Kecskeméten

Közel egy milliárd forint összegű fejlesztéssel folytatja Kecskeméten beruházását a Daimler AG. logisztikai partnere, a Duvenbeck Immo Logisztikai Kft. (MTI)

A cég 2011-ben 4 millió eurós beruházásból építette fel közvetlenül a Mercedes-Benz kecskeméti gyárának a szomszédságában a közel 6000 négyzetméter alapterületű csarnokát, most pedig a szükséges technológiai háttér készül el - tájékoztatott Kórusz Attila. A megbízott ügyvezető kiemelte: a vállalat 96, Kecskemét vonzáskörzetében élő munkavállaló számára teremt megélhetést nyújtó, korszerű munkahelyet.

"Hároméves szerződést kötöttünk a Mercedesszel a gyár raktározási és alkatrészek beszállítási feladatainak ellátására" - mondta el a cég magyar képviseletének vezetője.

A kecskeméti DUVENBECK IMMO Logisztikai Kft-t 2011. február 22-én alapította meg a már több évtizedes tapasztalattal rendelkező a német Thomas Duvenbeck Holding GmbH. Miután a Daimler Kecskemétre telepítette Mercedes gyárát a Duvenbeck követte, és zöldmezős beruházásként a városban hozza létre regionális logisztikai központját.

A Németországban, Ausztriában, Csehországban, Lengyelországban, Romániában, Szlovákiában és Spanyolországban működő, dinamikusan fejlődő cégcsoport főként logisztikával és szállítmányozással foglalkozik.A hozzá tartozó cégek elsősorban az autóipart szolgálják ki, de emellett beszállítója ital- és műanyagipari cégeknek is.

A vállalat olyan kiemelkedő cégeket tudhat partnerei között, mint a Daimler, a Continental, a Johnson Controls, a BMW, az AUDI, a Coca-Cola, vagy a LIDL.

DUVENBECK IMMO Logisztikai Kft.
6000 Kecskemét, Daimler u. 2. 0801/206 hr. ép.
Telefon: 06 (76) 504 655
(logsped)

További információk:2012.02.10.