LogSped  
  LogSped LOGISZTIKA, SZÁLLÍTMÁNYOZÁS és FUVAROZÁS

FŐOLDAL
   Logisztika
    Logisztika
    Agrárlogisztika
    Inverzlogisztika
    Raktározás
    Anyagmozgatás,
    Csomagolás
    Logisztikai Szolgáltató  
    Központok
    Ipari Parkok
   Spedició, Fuvarozás
    Szállítmányozás  
    Szállítás, Fuvarozás
    Kombinált fuvarozás
    Expressz fuvarozás
    Fuvarbörze
    Fuvarbörze kínálat
    Közúti Érdekképviselet
   eTudakozók
    eFuvarinfo
    eSzolgáltatás
   Térszerkezet
    Régiók
    Kistérségek
    Önkormányzatok
   Kapcsolódó területek
    Ingatlan
    Pályázat
    Biztosítás
    Vám
    GPS
   Közlekedés
    Vasút
    Vasúti járművek
    Közút
    Hajózás
    Repülés
   Információs társadalom
    Információs társadalom
    eÜgyintézés
   Vállalat
    Vállalatirányítás
    Virtuális Vállalat
    PR
    Marketing
    Reklám
    Call Center, CRM
    eKereskedelem
    Kereskedelmi hálózat
    Franchise
    Piacterek
    Állás
    Távmunka
    Oktatás
   Minőségbiztosítás
    Minőségbiztosítás
    ISO 9000
    QS 9000
    ISO 14000
    TQM
    HACCP
    CMM
    TÜV
   EU
    Európai unió
   Egyéb
      Linkgyűjtemény menü
      Rendezvények
      Archívum
      Oldaltérkép

DIWICON-M rendszer

eTarget hirdetés Hirdessen Ön is itt  
Kapcsolódó oldal   GPS  ->>>

A CASON a Microsoft Global Launch Partnerévé vált

A CASON DIWICON-M rendszer hatékonyan ötvözi az internetes alkalmazások, a GPS mobil eszközök és a GPRS alapú kommunikáció nyújtotta előnyöket.

A világon mindössze 10 olyan vállalat van, amely a Microsoft Global Launch Partnereként nyújt referenciát a redmondi szoftvervállalat új szerverplatformjainak hasznosításában. A CASON ezek közül is kitűnik abban, hogy egyszerre három új Microsoft-alkalmazást - SQL Server 2008, Windows Server 2008 és Silverlight - használ az általa létrehozott DIWICON-M rendszer továbbfejlesztése során.

A CASON a Microsoft által rendezett TechNet - Windows Server 2008 Akadémia elnevezésű szakmai kiállítás és fórum Arany fokozatú támogatójaként március 5-én mutatta be a DIWICON-M megoldást, amely a Microsoft új fejlesztésű szoftvereit egyszerre hasznosítva forradalmian új alapokra helyezi a flottakövetést.

A CASON kifejezetten a nagy földrajzi kiterjedésű rendszerek hatékony üzemeltetésére fejlesztette ki a DIWICON technológiát, amit sikerrel alkalmaznak a mobil munkamenedzsment és az ipari rendszerfelügyelet legkülönbözőbb területein az olajvezetékek szivárgásérzékelésétől kezdve a gázipari automatizáláson és a flottakövetésen át egészen a személy biztonságvédelmig.

A DIWICON-M rendszer hatékonyan ötvözi az internetes alkalmazások, a GPS mobil eszközök és a GPRS alapú kommunikáció nyújtotta előnyöket. A rendszer a mobil munkaerő hatékony felügyelete, a munkaerő-szervezés és a személyvédelem során egyaránt ipari minőségű megbízhatóságot, folyamatos rendelkezésre állást és teljes kontrollálhatóságot biztosít.

A Microsoft lejújabb fejlesztésű szoftvereinek segítségével pedig a DIWICON-M egyedülállóan új megoldásokat nyújt a flottakövetés terén.

DIWICON-M: kevesebb költség, nagyobb hatékonyság

A DIWICON-M alapvetően online üzemmódú: a gépjárművekben elhelyezett GPS-eszközök a pozícióadatokat egy központi szerverre továbbítják, egy webes felületen pedig folyamatosan nyomon követhetők és részletesen analizálhatók az információk. A rendszer így emberi kéz érintése nélkül, azonnal automatikusan állítja elő és továbbítja a feldolgozási folyamat minden szereplőjéhez a menetteljesítményre, a flottakihasználtságra, a vezetéstechnikai analízisre vagy a munkaerő mozgására vonatkozó adatokat.

Az SQL Server 2008, a Windows Server 2008 és a Silverlight bevezetésével a DIWICON-M alkalmazás forradalmian új lehetőségeket nyújt mind a fejlesztők, mind a végfelhasználók számára. Az SQL Server 2008 új, helyhez kötött adattípusai lehetővé teszik, hogy az alkalmazásokban a földrajzi információkat natív módon, az adatbázis-kiszolgálóval integráltan tároljuk, és hatékonyan kérdezzük le. A Siverlight technológiának köszönhetően mindezeket a böngészőben megjelenített látványos, vektorgrafikus felületen mutathatjuk be, amelynek fejlesztéséhez kiváló hátteret ad a Visual Studio 2008. A Windows Server virtualizációs technológiái segítenek a rugalmas üzemeltetési környezet és a magas rendelkezésre állás biztosításában.

A DIWICON-M felépítésében és működésében hatékonyan használja fel a Windows Server 2008 és az SQL Server 2008 által nyújtott redundáns működést, skálázhatóságot és stabilitást, illetve a .NET keretrendszer által biztosított hatékony és rugalmas fejlesztési architektúrát. A Visual Studio 2008, az Office SharePoint Server 2007 és VirtualEarth platform használatának egyik legfontosabb előnye, hogy segítségükkel egy korábban különálló modulokból álló rendszert könnyen és egyszerűen lehetett továbbfejleszteni egy mindenre kiterjedő, széles körű alkalmazáscsomaggá, amely tökéletesen kielégíti a felhasználói igényeket - legyen szó bármely iparágról. (logsped)
2008.03.17.

  Hírlevél kérés  
Jogszabálykereső
Jogszabálykereső  >>>>

LogSped
Tel.: 06/62/314-692, 06/62/449-783
Mobil: 06/30/380-7333
E-mail:logsped@logsped.hu
Copyright © LogSped