Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébDB Schenker az új bérlő a szigetszentmiklósi ipari parkban

Kapcsolódó oldal:  DB Schenker az új bérlő a szigetszentmiklósi ipari parkban

A Prologis, Inc. ipari ingatlan vállalat a Prologis Park Budapest-Sziget 26 500 négyzetméterének bérbeadásáról állapodott meg egyik régi partnerével, a DB Schenker integrált logisztikai szolgáltató vállalattal.

A tranzakció a park négyes épületének 19 000 négyzetméteres területe mellett tartalmazza a személyre szabott (BTS) hatos épület 7 500 négyzetméteres még felépítendő területét is. A DB Schenker teljes tevékenységét ezen a helyszínen tervezi konszolidálni, magyarországi központi irodájával egyetemben.

A személyre szabott cross-dock épület egyik oldala a kisebb teherautók rakodásárára, míg másik oldala a nagyobb kamionok dokkolására lesz kialakítva. A létesítmény jellemzői közé tartozik még az oszlopok nélküli raktárterület és az oldalrakodó rámpa. Az építkezés várhatóan még 2014 második negyedévében megkezdődik, és a negyedik negyedévre készül el.

Prologis Park Budapest-Sziget Szigetszentmiklós


A Prologis Park Budapest-Sziget Szigetszentmiklós ipari zónájában, Budapest közelében található. A Prologis körülbelül 3,7 millió négyzetméter logisztikai és disztribúciós területet birtokol és menedzsel Közép- és Kelet-Európában, 2014. március 31-i adatok szerint.

Schenker Kft.

2310 Szigetszentmiklós, Leshegy u. 30.
Tel.: +36 1 2787 878
Fax: +36 1 2787 888
További információk:

(logsped)

2014.06.05.