Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

A CEBIT-en a CASON

Kapcsolódó oldal:  A CEBIT-en a CASON Zrt.

A CASON Zrt. a CEBIT-en állít ki március másodikától egy hétig. A cég az ITDH közös standján kívánja bemutatni legújabb innovációit a DIWICON-M FAMILY PACKAGE nevű családi nyomkövető termékét. A céges flottakövető alkalmazás sikerei után egy konzumer termékkel rukkol elő a cég.

A CSALÁDI CSOMAG egy napközben szétszóródott családnak nyújt virtuális közelséget. Az apa a munkahelyéről láthatja biztonságban hazaérni a gyermekeit az iskolából; az édesanya este időben odateheti melegedni a vacsorát, ahogy férje otthonukhoz közeledik. A DIWICON-M követő eszközével biztonságban tudhatják a család autóját is, miközben mindannyiukra a nagymama vigyázó tekintete ügyel. A DIWICON-M Családi Csomag lelke az internetre csatlakoztatott digitális képkeret, amelyen a családtagok térképen jelzett pozíciója látható valamint a mobiltelefon méretű követő berendezések, amiket a családtagok tartanak maguknál. A DIWICON-M Családi Csomag egy újfajta közelséget és biztonságot jelenthet a 21. század családjainak.

Cason


A CASON másik újítása mellyel a vásáron találkozhatnak az érdeklődők, a Zig-C technológiára épülő eszköz (ZigBee új generáció) az AURA. A kreditkártya méretű, nyakban, zsebben hordható virtuális hivatali „útlevél”, nem csupán az irodába való be- és kilépésnél bizonyul hasznosnak. A nyakban hordott eszközzel a rendszer képes viselője valós idejű helyzetét böngészőben megjeleníteni és a rögzített adatokból hasznos statisztikákat előállítani (munkaidő nyilvántartás, telephelyeken töltött idő, stb.).

A sokoldalú eszköz fő alkalmazási területei:

AURA OFFICE - Hivatali felhasználás, beléptető kártya és virtuális irodai "útlevél".

AURA SECURITY – Célja létesítmények és a biztonsági személyzet védelme valós idejű riasztásokkal. Az eszköz segítségével tiltott zónák jelölhetők ki. Figyelemmel kísérhető a járőrök mozgása. A kártyán lévő gomb segítségével riasztás adható ki.

AURA INVENTORY – A raktárak menedzselését segíti az áruk és dolgozók valósidejű követésével és a munka folyamtokról készült statisztikákkal.

AURA HEALTH - Az AURA egészségügyben való hasznosítása. A betegek és értékes eszközök pozícióját valós időben követhetjük a rendszer segítségével. A kártyán lévő gomb megnyomásával az azonnal ápolásra szoruló beteg képes segítséget kérni.

AURA HOME - Az Aura speciális riasztóként működik. A családtagok által hordott Aura kártyák segítségével a rendszer érzékeli, ha nincs otthon a család, és automatikusan beriaszt. A nyílászárókra szerelt mozgásérzékelők a Zig-C hálózatra csatlakoznak, így nincs szükség huzalozásra, illetve a nagy testű háziállatok sem okoznak fals riasztást.

AURA EXPO - Látogatói badge helyett AURA EXPO, mely tartalmazza a látogató adatait, az általa meglátogatott kiállítók listáját. Az eszköz segítségével kiállítók számára olyan rendkívül értékes marketing információk nyerhetők ki a különböző statisztikák segítségével, melyek egy expo igazi jelentőségét adják és amelyek által egy kiállítás szervezői értékes kereskedelmi érvrendszerhez jutnak egy következő kiállítás megszervezésénél/beárazásánál.

AURA RETAIL - A nagyáruházakban a vevő bevásárló kocsijának részeként beépített eszköz a legkedveltebb bevásárlási útvonalakról, kiemelt polc helyekről, kiemelt árú csoportokról adhat statisztikákon keresztül információt.

A két újdonság mellett az érdeklődők találkozhatnak a DIWICON-M üzleti megoldásaival, a Mobil Munka Menedzsment és Flottakövető alkalmazásával és a tavalyi év újításával a magasságmérésre is alkalmas METROPOLI

2010.02.20.